reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Jestem na ktg na porodówce. Tu tętno ok. Choć miejscowo skacze. Położna mowi ze mnie nie wypuszczą i tak. 3 dni tu będę się kisić i będą obserwować.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Asia, dobrze, że już tętno ok i że zostajesz, już nie ma co wychodzić. To jak będziesz rodzić, sn czy cc?
Milagros, mnie jeszcze powyżej 100 nie ruszały poprzednio, a teraz 75 dość mocno czułam, także różnie to jest :D

U mnie sa skurcze,mala 2.5 kg. Zdecydowalam ze sie wypisuje. Nie podaja nic na wyciszenie a czekać na porod moge i dwa tygodnie wiec moge byc w domu uznalam

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Joasia - dobrze że kontrolują to tętno! zostań i grzecznie słuchaj lekarzy :)

Keejti - trzymaj się... mały jeszcze ma czas, lepiej niech jeszcze chwile posiedzi...

Kejti a robili Ci usg jak u Ciebie przepływy? Jak nie podają nic ani w jedna ani w druha to nie ma co.

A jak U Izki sytuacja ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Chyba jeszcze bedzie probowac sn.
Na usg u mnie wszystko w porzadku . sa skurcze nie ma rozwarcia mysle ze wyjde pochodzę w domu sie poruszam i moze sie cos rozkreci

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

ja po wizycie
na wstępie po tych nerwach i i szybszym spacerku od auta do ginki ciśnienie zaledwie 109/65
w ogóle była zdziwiona, że już 10 chcą mnie przyjąć na oddział, że się tam tylko wyleżę, że ona tam pogada czemu mnie tak wcześnie chcą i że może być tak, że po badaniu tam na IP mogą mmnie jeszcze odesłać do domu na parę dni zwłaszcza, że u mnie nic się nie dzieje szyjka nadal długa, zamknięta trzyma pięknie
miałam pobierany ten gbs, nie podobało mi się to :D:D:D
ale najważniejsza dla mnie wiadomość i zaskoczenie to mały ma niby ważyć 2800g sprawdzała 2 razy

Gaga, to pięknie nadrobił z wagą :)
Z szyjką może być różnie, ja poprzednio cały czas miałam długą i zamkniętą, a potem nagle tydzień po wizycie brak i rozwarcie na 2 palce. Ale super, że wszystko ok i że zajmuje się cały czas tak troskliwie Twoją ciążą :)

Keejti, pewnie w domu zaszalejesz z porządkami, to szybko się rozkręci...

reklama
Do góry