Moja karta ciazy:
Mialam dluuuga wizytr bo jednak jeszcze polozna.
Na zatwardzenie i juz sprawdzone po cc i okazało się, że mogę teraz jupi Lactulose. Na pewno macie odpowiednik, to jest słodkie i działa cuda. Te bole od zatwardzenia najpewniej. Lekarka sama pow.ze zrobi scan jak tylko nabaknelismy, ze boli, że to serducho kiepsko znaleźć można i ta cysta.. Jak polozna w koncu nas wypuściła to od razu ekspresowy scan. Wzięła sobie do siebie do pokoju hihi. Maluszka nie mierzyla, zdjęcia nie dała ale nie śmiem mieć pretensji, serducho pieknie bije, jaki duży..różnica w ciągu tygodnia ogromną, raczki, nóżki jeszcze fajowo się rozłożył.
Mówiła, że to co słyszymy dopplerem to tworzące się lozysko i ono zasłania malucha, Wazne ze tętno wylapuje, mam się nie stresowac.
Teraz minus.
Ja mam wysokie ciśnienie z reguły..
Kurde..dzis 143/87..
Musze kupić ciśnieniomierz i sprawdzać.
Moja mama i babcia miały w ciazy z tym problemy.. Jak to jest, że mi tak słabo a ciśnienie takie..
Drugi dol.. Prenatalne miały być 26.04 a Kuzwa miejsca nie było i dopiero 05.06!! Oszaleje.. Mój juz mówił, że prywatnie pewnie zajdziemy..
Emka cudne wiesci! Wiec chyba z krwiakiem duuuzo lepiej?? Twój maluszek to juz w ogole musi gyc spiry :-)