• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Tak z nia tak biegałam , to prawda czasem nie da sie pomoc i widocznie tak musiało byc ale wiesz wtedy latałam ciaza po 2 latach starań wiec miałam nadzieje:)

Dorota wiesz jakby mój prowadzący był blisko to nie miałabym dwoch ale nie jest stad mam drugiego od infekcji np :)

Emka oczywiscie, ze nadzieja zawsze jest do konca i trzeba walczyc..

Dorota straszne to :-( jak sobie pomyslalam,ze mojego Nikosia mialoby nie byc, bo ktos tam zle spojrzal :-(

Aob lekarz ktory zaczął mi prowadzić ciaze z Nikosiem po tygodniu jak zrobił usg ponowne powiedział nic z tego nie bedzie proszę jutro przyjść na zabieg - nie zgodziliśmy sie z mężem Bogu dzieki no tydzień pózniej biło serducho a syn urodził sie zdrowy jak ryba :)

Dorota, ja Ci pisalam ze od 25tc sama jeździłam km do tego prywatnego giną chociaż mojego na NFZ bardzo lubiłam i miałam do niego zaufanie. Czasem warto mimo, iż łatwo nie jest. Co prawda to była też druga ciąża, panika po poprzedniej stracie, pirodzie w moim mieście no i jeszcze nie było dzieciatka innego a jednak dzieci trochę takie wyjazdy ograniczają.
Co do dwoch ginow, trzeba korzystać jak można, tym bardziej jak ma się i na NFZ i prywatnie. Widzę badania dużo was kosztują..A i usg można mieć częściej!

Chwale się i tu.. Dzwonili, ze scan na piątek, że tak szybko zrobią dowcipne ale chcieli potwierdzić, że się zgadzam! Suuper. Z tym, ze to będzie 6t4d wiec lepiej na serducho się nie nastawiać? Zaraz zerkne jak było u Was, choc wiem, że to sprawa indywidualna.

reklama
Lilith właśnie sprawdziłam i u mnie serduszko bylo w tygodnia Om dokładnie 6.4 tyg a na usg 5,6 tyg i biło serduszko, kochana idź nawet jak nie będzie serduszka bo tak jak jak piszesz to sprawa indywidualna ale zobaczyska coraz tam wydać i się uspokoisz a nóż widelec będzie serduszko czego Ci życzę.

Tamten gin przyjmuje tylko 150 km odemnie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry