reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Princeseczka powinno byc oki, ale uwazaj bardziej, albo swojego pogon zeby tak nie robil.. my mamy dodatkowy materac do lozeczka to moj nauczyl mlodego ze rzucaja go przed tv i sie tam klada :-) bardziej mlody, ale stary tez chociaz glowa sie.tam cisnie...

&&&& za wizyty :-D ja dzis tez mam i nie moge sie doczekac :-)

Lilith my idziemy równo, i ja mam wizytę 27, a 29 to w ogóle dawałam sobie ostateczny termin na prenatalne. No i na pobranie mam iść 7-10 dni wcześniej.

&&& za dzisiejsze wizyty.

Lilith, Emka gratuluję.
Cieszę się razem z Wami, czytam i płacze, moja dzidzia też miała rączki i nóżki :-(. Dziś od rana płacze :-(.

Wczoraj jeszcze dwie przykre sprawy mnie spotkały.
Szef mojego m powiedział niemiłe słowa :-(.
W poniedziałek jeden z pracowników odchodzi i gadka szefa że ich mało będzie do pracy, mówi liczbę 3 no chyba że żona Mirka będzie co chwile PORANIAC ;-(, to słowa Szefa :-(
Plus dowiedziałam się że cała wieś od nas gada ( mieszkamy tu rok) że się przeprowadziliśmy, że 4 dzieci, że chcemy się na dzieciach wzbogacić, wymyśliły sobie ze mój m że granicę wyjeżdża, plus kasa na dzieci, wiecie 500 +, dzieci w szkole powiedziały o ciąży, ech jakie to przykre wszystko.
Jeszcze dziś m spóźnił się do pracy, przez nas, mój płacz :-(, szef się na nim wyrzyje, mówiłam mu zęby się nie denerwowal jego głupim gadaniem.

Od mojego dostałby w zeby za takie słowa nawet gdyby była to najlepsza praca na świecie.
Dorota wiem że łatwo powiedzieć ale ludzie gadają i będą gadać taka ich mentalność. Trzeba to puszczać mimo uszu i nie dać się. A powoli znajdą sobie inny temat

Dokładnie ludźmi nie ma się co przejmować bo i tak zawsze znajdą jakiś temat do plotek niestety takie życie na wsi każdy się interesuje każdym tylko nie sobą. Dorotko uszy do góry będzie dobrze nie przejmuj się ludźmi a masz prawo być smutna zdolowana w rozpaczy. A szef męża to ostatni chu. I dupek

Dorotko ludzie gadać bedą zawsze. Nas tez tak komentują- ze pewnie 500+ nas kusi;) bzdury i tyle. Nie daj sie gadaniom, szef m to burak widocznie.. Zajmij sie domem, dziecmi a ludzie wkrótce znajda inny temat do plotek.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja pierdziele.. Co za gość.. On własnej żony i dzieci nie ma, że smialmpowiedziec coś podobnego? Aż mi się nóż w kieszeni otwiera.. A z ludźmi to prawda..tym bardziej, że to wieś.. Minusy jej..ludziska zawsze plotkuja..zresztą w bloku np.tez.. Ludzie są okrutni.. A Ty miej ich w dupie bo inaczej zameczysz się.. A dzieci masz od dawna..

Taka ciekawostka.. W ciazy kobiety nie powinny mieć kontaktu z jezuuu lambem, jak to po pl? Jagnieta? Można poronic..

reklama
Szef ma żonę i 2 dzieci, palant.

Szef to powiedział, m się obrócił i już chciał się odezwać ale kolega załapał i wziął szefa w obroty a pozytym on chyba się skapnal że przegiol, niby żarty ale in takie głupie gładki ma, żarty zartami ale z czegoś takiego nie można żartować ;-(.
Nie chce aby m wybuchnąl, by wiadomo praca musi być.
Gadaniem na wsi mało się przejmuje ale przykre

Aob a co nie chcesz mnie tu? Jakoś lubię do was pisać i interesują mnie wasze fasolki.

Dziś dzień płaczu mam :-(

Do góry