reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

matkaEwa pieknie!!! Cudny widok!!! Normalnie zazdroszcze...ja sie chyba nie doczekam...
DzikaBez...lo jezu co sie stresu najadlas to Twoje:baffled: a swoja droga jakie to typowe...ze prywatnie to ci od razu pokaze a panstwowo to sobie czekaj.... Ci lekarze niektorzy tez serca nie maja, chociaz ten Twoj to chyba calkiem spoko skoro Ci nawet kasiurke pozyczyl :-)

reklama
Dziewczyny, wiecie mi się wydaje że na tym sprzęcie NFZ to faktycznie nic nie było, bo jak wjechał tamtą maszyną to była ze dwa razy większa, a lekarza mam naprawdę ok. chodzę do niego 7 lat, i te płatne USG to zawsze wykonuje u niego. Zapomniałam napisać dzidzia ma 10,01 mm (Ewa w tym dniu miała 10,05mm), odrazy mam energie do życia, biorę się za obiad bo zgłodniałam od tych przeżyć.

DzikaBez gratuluję serduszka:tak:. Biedna się nastresowałaś ale nagroda za to przewspaniała ! Myślę , że w porządku ten lekarz . Te stare aparaty usg to dziadostwo jest !!! Ważne , że możesz dziś spać spokojnie ;)
Natis bardzo dziękuję za kciuki - zadziałały stuprocentowo:-D. Ja też cały czas za Ciebie trzymam &&&&&&&&. A wiesz , że mój szef dziś mi opowiadał , ze jest taki super lekarz ordynator ze szpitala w Pyskowicach i , że mi go poleca bardzo. To chyba Twój prowadzący ????

MatkaEwa - powiem szczerze, że nie wiem czy jest ordynatorem, chyba nie, ale naprawdę jest super lekarzem. Nie naciąga na kasę, jest bardzo pomocny, zawsze pod telefonem i baaardzo miły.
Bardzo dużo dobrego słyszałam i czytałam o szpitalu w Pyskowicah i w sumie tylko tam chciałabym rodzić. Podobno mają super opiekę, bardzo miłe położne i bardzo dobry oddział noworodkowy.

MatkaEwa - tutaj jest link do opinii (w sumie to jakieś forum) o szpitalu w Pyskowicach:
Ci

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka - za umówioną wizytę z usg płacę 100zł, a jak coś się dzieje i każe mi przyjechać bez terminu to kasuje 50zł - w sumie to też wizyta i zawsze z usg, ale mówi, że na szybko i kasuje połowę. Nie wiem czy czytałaś opinie o tych Pyskowicach, ale dziewczyny tam właśnie chwalą mojego lekarza (dr Księżarek).

Do góry