reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Bona,
Jak dobrze , że wszystko dobrze się skończyło--dbaj o siebie!!!

Paulunia, ​Cieszę się razem z Tobą , aż się buzia śmieje jak się czyta dobre wieści, Jeszcze raz GRATULUJE synka:-)

Ariena, Dobrze , że na takiego fajnego lekarza trafiłaś--Super!!!!

Sara - CZEKAM!!!!

reklama
Bona dobrze ze juz w domku i z synkiem ok:-) odpoczywaj
Paulunia no to parka bedzie:-) gratuluje syneczka w brzuszku:-)
Ariena no widzisznwiecej stresu niz bylo warto:-) super ze wszystko dobrze:-)
Ja sie zastanawiam kiedy do lekarza isc czy 9 czy na 16 sie zapisac

Paulunia- czyli nic "nie odpadło" Waszemu maluszkowi :) A to się Mężuś ucieszy:-) Gratulacje ogromne!!!

Dziękuję Dziewczyny za dobre słowa! Nie ma to jak w domku... A ten strach o Juniora pozwoli mi teraz trochę wyhamować, więc nie ma tego złego... Jeszcze raz dziękuję!

Ja dziś po wizycie-wszystko ok z szyjką itp. Mam się cieszyć zdrowym synkiem i mogę wrócić na basen. Przybrałam 0,6kg od początku ciąży, ale podobno mam się nie martwić:-) Ruchy mogą być jeszcze rzadko odczuwalne, więc też mam się nie martwić:-) L4 dostanę jak tylko będę chciała:-)

reklama
Do góry