reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

natis mam nadzieje ze spokojnie podejdziesz do tego a krazek da ci duuuuzo spokoju. tego ci zycze. juz nie dlugo zostalo. i bedzie kruszyna na swiecie a ty bedziesz mogla zapomniec o tych lekach.

reklama
Pokciuczcie za moje jutrzejsze mam wizyte a potem USG-wrzuce film-jutro może dowiem się jakiej płci jest lokator ech jak ja bym chłopczyka chciała-od dzecka mi się synuś marzył -moich córeczek bym na chłopca nie zamieniła w zyciu ale trzeci bógł by być synuś...ech Najważniejsze zeby było zdrowe i szczęśliwe;) :-D

Kciuki będą zacisniętę i oby maluch pokazał siusiaka!

matkaEwa &&&&&&&&&& trzymam :) Ja też mam jutro wizytę ale raczej nie będziemy dzidziusia ogladać bo tydz temu miałam połówkowe w klinice. Chcę sie skupić na rozmowie z ginem, jest kilka rzeczy które nie dają mi od dawna spokoju i musze go przemaglować...

natis kochana tak jak dziewczyny piszą, wszystko będzie dobrze. Lekarz trzyma rękę na pulsie, dobrze się Wami opiekuje, dasz radę :*

Dziewczyny dziękuję za kciuki i za gratulacje :-)
Korba następną wizytę mam standardowo za 3 tygodnie ;-)
Natis współczuje Ci tych leków ale dobrze że lekarz jest zapobiegliwy i dba o Ciebie. Wszystkie wierzymy że Lenka urodzi się zdrowa i donoszona :-)
A co do mojego maluszka to też pomyślałam o tym niebieskim pokoiku :-D może jeszcze będzie Igorek :-D

Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Natisku- biedna ty jestes z tymi lekami, alw ważne, że Lenka czuje się dobrze.
MamaTrójki- i mnie się chłopiec marzył od zawsze więc z niecierpliwością czekam na sobotnie usg:tak: No i trzymam kciuki za Ciebie!
Za reszte mamusiek też:tak:

Gratuluje udanych wizyt.
Natis serdecznie współczuje ci ilości leków, a krążek myślę że to bardzo dobry pomysł. Będziesz spokojniejsza.

Kciuki za dzisiejsze wizyty:
Palindromea 5.02.2013 wizyta w poradni

Isis 5.02.2013 godz. 18.45 usg połówkowe

marcelinoowa 5.02.2013 wizyta kontrolna godzina 12

MamaTrójki 5.02.2013 wizyta u gin 14:30-17:30 USG prenatalne godzina 16

paulinka109 5.02.2013r godzina 15:00 wizyta + usg

MamaTrójki i Dmuchawiec - ja tez tak jak Wy, po dwóch pierwszych córeczkach wyczekiwałam synka i się udało. Urodził sie Wojtek , a teraz Jaś w brzuszku :tak:. Tak więc trzymam mocno kciuki , żeby u Was było podobnie . Z drugiej strony , co ma być to juz jest :-D i na pewno będzie kochane niezależnie od płci . Zawsze można spróbować jeszcze raz ;-)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Czytam Was na bieżąco i trzymam kciuki z resztą dziewczyn:-) Ja tez już po usg połówkowym (20 tydzień). Wszystko jest w porządku:-) Maluszek waży 300g, fika tak, że nie było szans zobaczyć co kryje się między nózkami:-) Termin liczony z pomiarów mam na 23 czerwca. Może za 4 tygodnie się uda, wtedy też mam dostać już skierowanie na glukozę. Wiem, że niektóre z Was mają to już za sobą. Dostałam MagneB6 (rwą mnie łydki, zwłaszcza przed zaśnięciem) i FeniseptUro na drogi moczowe. Teraz czekam na wyniki z posiewu moczu.

Natis z krążkiem będziesz spokojniejsza - tego z całego serca Ci życzę:-)

mikoto no to pieknie :) dzidzia zdrowa i fika w najlepsze, teraz tylko czekac az sie odkryje i pokaze co tam ma miedzy nozkami:tak:

Ja jutro o 14:00 cala familja jedziemy, takze mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i ze poznam plec:tak:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama
Do góry