reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gratulacje dla wszystkich.
Isis, Gabryś jak się patrzy.
NikaMD, Smile4u, DzikaBez​(i pozostałe) - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziewczyny gratulacje!

Mama ja też bym powtórzyła to usg :nerd: przykre jest to, że zamiast zbadać i uspokoić to więcej nerwów napsuł :no:
ISIS jaki Gabryś :-D SUper!

Kciuki za dzisiaj zaciśnięte!

Mamatrójki- ja też powtórzyłabym badanie...

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :-)

MamaTrójki też bym powtórzyła usg... zryty lekarz :confused:
Isis hehe siusiak jak nic :p
Reszcie gratuluje udanych wizyt
Za dzisiejsze mocne kciuki:

NikaMD 6.02.2013 godzina 14 usg połówkowe

Smile4u 06.02.2013 godzina 20:15 wizyta kontrolna

DzikaBez 6.02.2013 godzina 9 wizyta w poradni patologi ciąży

Dziewczyny, gratuluję dobrych wieści, mamo trójki - leć kochana na inne usg, bo tutaj aż brak słów...

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Jejciu Dziewczyny jakie dobre wieści !
Od poniedziałku nie zaglądałam tu i mam teraz gigant uśmiech na twarzy :):): Bardzo się cieszę !!!!!!

Natis, moja droga, z krążkiem będziesz bezpieczniejsza. Mam nadzieję, że wymaz będzie prawidłowy i szybciutko będziesz miałam ten krążek założony. Musisz dotrwać cało z zdrowo z Lenką do końca !!!!!!!Wierzę, że będzie wszystko ok !

Za dzisiejsze wizyty kciukasy zaciskam.

Nawet jak nie piszę, ze zaciskam to i tak mam je zaciśnięte ! :)

Dobrze ,że wszystko w porządku po wizytach.
Paulinka ja tez rozmawiałam na temat porodu z ginem, odpowiedział mi to samo, ze moja wola. No i tez zależy od wagi bo Bartuś ważył 4060 g więc był spory i nawet nie mógł wstawić się dobrze w kanał rodny. Teraz łożysko mam na bliźnie po cc.
Kciuki za dzisiejsze:-)wizyty.

reklama
Do góry