reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

natis ale super że wszystko dobrze ale sie uśmiałam z tej twojej dzidzi i jej reakcji na widok ojca hahha :-D teraz juz masz z górki i juz się nie stresuj juz wszystko będzie dobrze :-)a i koniecznie wklej zdjęcie dzidzi a data wizyty rzeczywiście super :))))

matkaewa również sie cisze że wszystko dobrze wszystkie mamy zdrowe dzidzie i tak juz zostanie w czerwcu będziemy wklejać fotki naszych słoneczek usmiechnietych i szczesliwych :)))))))))))

reklama
Ktos jeszcze dzisiaj na wizycie? Chyba nie? Wiec wkoncu mozna spokojnie odetchnac:) Ciesze sie bardzo ze wszystko u was ok :-)

MatkaEwa wczoraj pisalam ze plamien brak prawda? Dzisiaj znowu sie pojawily :eek:, ale wczoraj bylam na wizycie i bylo wszystko ok, wyglada na to ze jeszcze nie do konca sie wszystko oczyscilo i pewnie tak samo jest u ciebie ;-)

Natis bardzo się cieszę , ze wszystko w tak dobrym porządeczku u Was !!!! :-D:-D:-D Relacja wzruszająca :tak:. No to wrzucasz na luzik :rofl2: Ja jeszcze tydzień stresu ( mam nadzieję ). Ściskam

Ona jeżeli chodzi o te pierdzielone plamienia to lekarz mnie trochę nastraszył :( . Powiedział , ze to mogą być zaburzenia hormonalne albo czasami są takie plamienia gdy dzidzia się jednak źle rozwija :(. Dlatego podkreślił , żeby zrobić badania prenatalne w całości . Miałam plan żeby podarować sobie test pappa, ale on stwierdził , ze bez sensu i , ze ten test jest uzupełnieniem badan usg. Stąd mój dzisiejszy stres już związany z badaniami za tydzień :(

Ostatnia edycja:
MatkaEwa a masz moze zdjecie z usg? Lekarz nie powinien cie stresowac :crazy: Jednak wczesniej ci mowil ze musi ci sie oczyscic tak? Mi rowniez i u mnie trwa to juz ponad 3 tygodnie, a gin kazala to calkowicie olac. Bedzie dobrze, powtarzam to chyba juz setny raz, ale najwazniejsze zeby nie leciala zywa krew :)

Ona zaraz wrzucę fotki , mam aż trzy. Ale ten mój lekarz do dobrych fotografów nie należy;-) i nie wiem czy coś tam dojrzysz bo jest dzidzia w ogromnym powiekszeniu:-D. Wcześniej rzeczywiście powiedział , że widocznie coś się musi oczyścić a dzis rzucił tekst , ze plamienia zawsze są powodem do zmartwień i to co napisałam wcześniej. Ty masz już fajnie bo jesteś po genetycznych i wiesz , że jest ok.

20121121094.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
MatkaEwa porownywalam twoje wczesniejsze usg i moje i widac bylo tam ten wolny plyn i ty mialas go naprawde wiecej niz ja wiec dla mnie to logiczne ze bedzie ci sie oczyszczalo jeszcze jakis czas. No ale ja lekarzem nie jestem to sa tylko moje podejzenia :) Ja za to bardzo czesto slyszalam ze plamienia takiego typu zdazaja sie baaardzo czesto i skoro bylas u gin widzialas dzidzie ktorej bije serduszko, ktora sie rusza to nie powinnas sie martwic :)

Do góry