reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Wy się rozpisywałyście, a ja już spałam :nerd: Mimo, że troszkę spóźnione, ale z serca gratuluję udanych wizyt :happy2:
Podczytuje was o tym teście Pappa i tak się zastanawiam, co mnie czeka we wtorek. Jeśli mi zaproponuje te badanie to chyba nie będę się zbytnio zastanawiała i zrobię.

reklama
Marcysiowa - śliczny widok dwóch kruszynek na raz !
Matka Ewa i po prenatalnych będą takie dobre wieści jak teraz - kciuki dalej trzymam &
Natis - rozbrykane to maleństwo - cieszy się, że nie musisz leżeć i ja również się cieszę, że zagrożenie minęło i wracasz to w pełni funkcjonalnych.
Pewnie się powtarzam, ale takie wiadomości tak fajnie czytać.
Niedawno co rusz jakaś smutna a teraz wszystkie takie dobre - i serce się cieszy ! Oby tak dalej - na pewno będzie tak dalej.
Dziś któraś wizytuje ?

Dziewczyny naprawdę, aż się uśmiecham sama do siebie, jak ja lubię jak wszystko jest w prawidłowo. I po mojej wczorajszej wizycie czuję się lżejsza , choć przybyło mi 1 kg :dry:

Witam z rana :) Bardzo dziękuje jeszcze raz wszystkim za ciepłe słowa:tak:. Fajnie się czyta :tak:. Dziś oczywiscie juz kciuki zacisnięte za wszystkie wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Czekamy na dobre wieści:-)

reklama
Do góry