reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

&&& kciuki za wizytujące dzisiaj :) A teraz pora na moją relację z wczoraj. Hmm z dzidziusiem wszystko ok, ale nie podam wam wymiarów, bo w całego zamieszania nie wzięłam zdjęcia z usg :( ale to nic. Ważne, że dzidziuś zdrowy. Serduszko pięknie biło, maleństwo fikało aż się pani doktor śmiała. Noga oczywiście wielka :p Tosia też miała przez całą ciąże nogi większe co do wieku ciąży, ale to dlatego że my oboje z Lukaszem jesteśmy wysocy :) No i jeszcze jedna rzecz hmmm pani doktor stwierdziła, że nie zgadza się z opinią pana doktora z usg genetycznego co do płci :p Jej się wydawało, że sisiorka widzi ale to się okaże za 4 tyg :) Luka ucieszony :p Ja się trochę nastawiłam już na Różyczkę, ale zawsze sobie myślałam, że jak będzie chłopiec kiedyś, to będzie taki mój syneczek :p No i co dalej L4, co mnie bardzo cieszy :) nie musiałam nic nawet mówic tylko od razu pani doktor złapała za druk. Może też ze względu na to że mam złe wyniki z moczu, dostałam antybiotyk duomax czy jakoś tak, i niestety zmora z wcześniejszej ciąży - globulki :( Następna wizyta 8 stycznia :) Muszę jeszcze zadzwonić umówić się na usg genetyczne następne :)

reklama
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty. Wracajcie dziewczynki szybko z wspaniałymi wiadomościami :)

Anula gratuluje udanej wizyty. Cieszę się bardzo, że z maluszkiem wszystko dobrze :)

Ostatnia edycja:
Super dziewczynki, że takie udane wizyty! Gratule!
Oby i nasze dzisiaj wszystkie takie pomyślne były...
Nie ukrywam, że cykora mam.. Zastanawiam się tylko, czy zrobi mi lekarz dziś usg, skoro w piątek mam mieć genetyczne.. Chciałabym bardzo wiedzieć, że u malucha wszystko ok.

sa_raa - dobrze ze sie wyjasnilo skad te bole, zapalenie wyleczysz i bedzie dobrze. Najwazniejsze ze z dzidzią wszystko ok.

Isis - gratuluje dobrych wyników i zgadzam się z dziwczynami nie ma potrzeby ryzykować, skoro wyniki dobre.

EMILKA- zgadzam sie z natis, gdzies czytalam ze na tym etapie to lozysko jeszcze moze sie przesunac, takze spokojnie. Zobaczysz na kolejnej wizycie. I nic sie nie martw :)

_anula - to moze bedzie chlopaczek? :) Pewnie na polowkowym wyjdzie szydlo z worka :) Gratuluje udanej wizyty

Dzis ja :) o 16:00, mam nadzieje ze dzidź zdrowy!

mama wikusi - na 16:40

Ines- ja miałam wizytę tydzień temu i dr nie zrobiła mi usg- pewnie z uwagi na to, że byłam umówiona na dziś na genetyczne

reklama
Do góry