reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

gratuluje wizyty i trzymam kciuki za dzisiejsze oj będzie co czytać juz się doczekać nie mogę :-)
anula okaże się na połówkowym czy to syneczek mamusi będzie ;-) wiecie tak sobie myślę że jeszcze nie jedna będzie zaskoczona zmiana płaci z pierwszej wizyty bo według mnie w 12 czy 13 tyg łatwo o pomyłkę okaże więc lepiej sie tak odrazu nie nastawiać mysle że po połówkowym większość z nas będzie już wiedziała co nosi pod serduszkiem jak idę w 15 tyg i tak się zastanawiam czy sie dowiadywać czy czekać do połówkowego żeby potem nie było zdziwienia :szok: no chyba że lekarz będzie pewny na min 80 % jak nie to nie chce wiedzieć

reklama
Mama wikusi2010, NikaMD, ines75, Natis, Korba32, mama2013 i inne nie wpisane na listę
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

anula
gratuluję udanej wizyty:) będziesz miała niespodziankę:))))

teri jestem tego samego zdania! wole się dowiedzieć jak już DR będzie miał pewność... chociaż do mojego brzucha czasem mówię Zosiu:) może to sprawi, że będzie dziewczynka;)

Ja sie musze dostac do gabinetu na druga strone Wa-wy, więc powoli będę się zbierać. Połtorej godziny powinno mi wystarczyć na dojazd.
Relację z wizyty obiecuję wieczorkiem!

ja tez trzymam mocno kciuki za wizytujace mamusie:)

Isis ja tez bym nie poddala sie tej amniopunkcji, bo zawsze jest jakies ryzyko, male bo male , ale jest!!!

ja jutro mam kolejna wizyte usg , pierwsza w spitalu i pierwszy raz bede miala robione jakies badania w ciazy:) troche pozno co? bo juz weszalm w 2 trymestr, ale trzymajcie kciuki , zebym nie zemdlala na widok igly i krwi.....taka stara a boje sie jak cholera

gratulacje za udane wizyty i kciuki za kolejne :-)

aguska ja mam wrazenie tez ze bede miec chlopca, nawet mowiac o nim mowi ON, tak jakos odruchowo. Nie wydaje mi sie zebym miala tyle szczescia i trafila w dziewczynke, tym bardziej ze cykle mialam idealne i staralismy sie idealnie przy jajeczkowaniu bo czulam ze to ten czas. A jak wiadomo wtedy najlepiej o chlopca. I jakos nie wyobrazam sobie ze to moze byc dziewczynka. Nie powiem, cieszylabym sie, bylabym mega zaskoczona i szczesliwa, ale wlasciwie to juz mi wszystko jedno.

aguśka nie wiem ale ja mam od początku przeczucie na dziewczynkę :-)dodam że z synkiem od II kresek czułam że chłopak dodam że byłam tak pewna że powiedziałam gin jak tam mój synuś sie ma a ona zdziwiona że już wiem bo to był 10 tydz ;-) ach ta kobieca intuicja ;-)

reklama
kari- pociesze Cię ze ostatnio słyszałam ze z tym staraniem się w trakcie owulacji o chłopca to kszty prawdy nie ma, tak mówią lekarze zresztą gdyby tak było to moje Ewa miała by coś między nogami:-D a jak na razie nie zauwarzyłam.
Ostatnio gadalam z mamą o ciazy i mówiła ze w ciąży z siostrą wcinała kiszona kapustę a z bratem słodycze- dlatego je nie wierze w takie gadanie o diecie. Byłaś dziś z synkiem na terapi? Z tego co pamiętam w zeszłym tygodniu to była sroda?

A mi przeczucie się zmieniło juz 3 tazy teraz jestem na etapie.... sama nie wiem

Do góry