reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Paulus, Super ,że z dzieciaczkiem wszystko ok, oby były szybko wyniki i żebyś się pozbyła tego zapalenia, bo wiem jakie to cholerstwo

Dmuchawiec, Bidulko kochana wiem co czujesz, czekamy miesiąc na wizytę a tu dupa, faktycznie jak możesz to zapisz się na USG , całuję mocno i uśmiechnij się szybciutko taka ładna kobietka z Ciebie :tak:

reklama
Pauluś super że wszystko ok :) ale duże już te nasze dzieci.
Dmuchawiec tulę... ja sama liczyłam że dzisiaj wejdę i zobaczę Twój wpis z USG.. szkoda. Ale dzwoń w poniedziałek dzwoń i umawiaj się na jak najszybciej :)

PAULUS - gratuluję dużego synusia :-) ale super!!!!!:-D:-D:-D A zapalenie wyleczymy i będzie dobrze - nie martw się niepotrzebnie!!!!

Dmuchawiec- mam nadzieję, że uda Ci się szybko gdzieś umówić na usg :happy:

Pozostałym gratuluję zdrowych dzieciaczków i udanych wizyt :-)

Ja jestem bardzo zadowolona z piątkowego USG, bo:
-szyjka ładnie się trzyma i nie skraca :)
-maleństwo wygląda na zdrowe i prawidłowo rośnie :)
- poznałam w końcu płeć :)

W moim brzuchu siedzi sobie chłopczyk :-)

reklama
Do góry