reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt. Mama-gratuluję synusia:-)
Dmuchawcu-i tak musisz mieć teraz połówkowe, więc idź gdzieś szybciutko na dobry sprzęt po niedzieli i będziesz zadowolona. Ja na połówkowym tez byłam gdzie indziej niżu swojego gina, sam mi tak kazał.

Ojej Dmuchawcu :-( tez bym sie wkurzyla i plakala. Tak to jest z bezdusznymi rzeczami martwymi a jeszcze gorzej jak trafi sie na bezdusznego lakarza. Zapisuj sie na inne usg i bo tez czekam z zacisnietymi kciukami za zdrowego chlopca!

Paulus u Ciebie widze ze wszystko poprawione i teraz juz spokojnie ciesz sie kolejnymi tygodniami. Mam nadzieje ze zapalenie szybko minie. A synek spory juz, slicznie rosnie:-)

Mama gratuluje zdrowego synka. Ciesze sie ze wzzystko dobrze. Mimo ze dziewczynek przybywa to i tak jest zdecydowana wiekszosc chlopcow :-):-)

Gratuluję udanych wizyt :-) Chyba znów nam chłopców przybywa - chyba wojna idzie :-p

Mam do Was pytanko, dostałam skierowanie na glukozę i morfologię. Czy przed wypiciem glukozy mogą mi pobrać krew na morfologię czy to będzie za dużo na jeden raz? Po prostu nie chce mi się dwa razy zrywać skoro świt i jechać na badania :-p

Madzia mam to samo dostałam glukozę, morfologię, mocz i inne badania krwi i wszystko idę załatwić jutro rano. Mam nadzieję, że pobiorą od razu komplet.

MADZIA, SMILE - widzę, że jutro wszystkie będziemy drinkować z samego rana pyszną glukozę ;-). Też się wybieram jutro o 7 rano, żeby Natka jeszcze spała. Mam nadzieję, że dam radę.
POWODZENIA KOBIETKI!!!

natis ufff cieszę się, że nie będę sama:D mam nadzieję, że damy radę! lubię słodkości więc mam nadzieje, że aż tak mnie to nie przymuli... Najgorsze jest to, że od 18:00 nic nie zjadłam i jestem już mega głodna, a do 10:00 do jutra dużo czasu:/

reklama
Do góry