reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Marcysiowa gratulacje udanej wizyty:-) Fajnie ze obie jednakowo rozwijaja sie:-)
Z tym ubieraniem tak samo to czasami jest tak ze nie ma wyjscia. U mnie jest 2 lata roznicy miedzy corkami i bywa tak ze musze miec to samo. Nie zawsze ale sa takie okazje, ze inaczej nie da rady bo ktoras placze:-)

Gratuluję kolejnych udanych wizyt :-)

Marcysiowa- super, że będziesz miała 2 dziewczynki- na pewno będą się świetnie dogadywać :-)

Ja też dziś miałam wizytę, ale tylko taką kontrolną z wynikami i wszystko wydaje się ok :) Dostałam skierowanie na krzywą cukrową- ble, będę musiała to zrobić jakoś na początku marca :baffled: No i niestety potwierdziły się moje obawy- moja ginka odeszła z przychodni do której chodzę, już dziś byłam u innego lekarza, a na następną wizytę umówiłam się do jeszcze innej, mam nadzieję, że na niej poprzestanę i będę chodzić już do końca, bo jakoś średnio podoba mi się pomysł z chodzeniem do coraz to nowych lekarzy :-(

mama2013 to fakt, ze inny lekarz za każdym razem to słabe rozwiązanie, ale mam nadzieję, że już taka przymusowa zmiana nie będzie konieczna ;-)

Marcysiowa gratuluje dwóch córeczek, ale bedziesz miała babiniec w domku!:tak:

Smile4u i Palindromea dzieki za dobre słowo, to podnosi na duchu,
marcelinoowa ja też mam nadzieję że będzie ok,
MatkaEwa dziękuję!
Nayaa oszczędzam się jak mogę :) byle do maja.
filetowa dzięki za radę z poduchą, tak robię, podkładam pod pupę jak leżę, mega nie wygodnie, ale czego nie robi się dla dzieci ;)

Marcysiowa , GRATULUJĘ CÓRECZEK , ale fajnie :-):-):-)

Ja już po wizycie --mogę powiedzieć, że udana :tak:

Oczywiście USG takie byle jak zrobione no ale : Maleństwo waży 800 gr, nic nie powiedział żeby było coś nie tak -- mówię maleństwo ponieważ lekarz powiedział że coś mu mignęło i nie wie czy to nie chłopczyk:szok: ale nie jest pewien na 100% . Kochane ja chyba zwariuję :szok::szok::szok: Czy Ci lekarze nie mogą się zdecydować??? Raz dziewczynka, raz chłopczyk... eh muszę się chyba znowu zapisać na jakieś dobre USG. Z gorszych wiadomości to boli mnie nerka , powiedział że szybko muszę zrobić posiew moczu i zadzwonić do niego z wynikami. Udało mi się troszkę porozmawiać o CC : powiedział : Będziemy myśleć:rofl2: Kamień spadł mi z serca, bo jednak chyba można z nim jakoś dojść do porozumienia w tej sprawie--Mam nadzieję:happy2: Dostałam skierowanie na glukozę mam ją zrobić za jakieś 2 tyg.

Powiem Wam coś jeszcze: Zaczął lekarz robić USG zatrzymał się i powiedział : O kurcze, ale ma duży Nos:szok: Ciekawe czy maleństwo się tak ustawiło czy co , bo raczej nie ma po kim mieć dużego noska:tak:

Bardzo dziękuję za kciuki , jak zwykle bardzo mi POMOGŁY ----Bardzo dziękuję;-);-);-)

reklama
Korba - gratuluję udanej wizyty . Rzeczywiście z tym określeniem płci macie cały czas 50/50 :tak:. Chyba po urodzeniu będzie najpewniejsza informacja;-). Taki komentarz o "dużym nosie " to mógł sobie lekarz podarować . Pamiętam jak mi usg przy Wojtku robiło dwóch lekarzy i jeden do drugiego gadał " ale ma wielką głowę " . Ja przerażona , ze dziecko z wodogłowiem czy co ??? Dopiero jak moją minę zobaczyli to się zaczęli tłumaczyć , że wszystko jest ok tylko po prostu duże dziecko . Duży ten Twój dzidek - 800 !!! To już prawie kilogram :tak:

Do góry