reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Kasiulka- gratuluje zdrowej córeczki:-D

Asco- super wieści: w takim razie witamy w naszych szeregach kolejnego maluszka w dodatku mężczyznę:-):)..a zdjecie rewelacja i ta tyci tyci raczka- sweet:-D

Ona- kolejne dobre weekendowe nowiny:):) No to ładnie- ja obstawiam dziewczynkę:-D

reklama
Ona super ze wszystko z kruszynka jest w porzadku,i gratuluje coreczki:) ( u nas tez nie było na 100%)
Asco witam i gratuluje zdrowego synka:)
Pare dni temu jak liczyłam nasze'' marcjanskie'' dzieci to dziewczynek było o jedna wiecej niz chłopakow:)

ona - gratuluję wspaniałych wieści...a tak się stresowałaś... ja dziś idę do gina i mam nadzieję że też wyjdę od niego szczęśliwa:-)

Asco -gratuluje synka! a ta rączka boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Kochane!
Ciesze się że każda ma dobre wieści :) No i grono tych które już znają płec jest coraz większe :tak:

Tak jak pisałam dodaje foto Naszej Dziewczynki z USG połówkowego ... jakośc może nie najlepsza ale zawsze to cos :p
Dzidzia na początku badania fikała a później na sen ją zebrało i caaały czas ziewała ...
na dwóch fotkach ziewająca Maleńka
Zdjęcie0712-2.jpgZdjęcie0769-1.jpg

... a ostatnie dowód na to że to Dziewczynka :-)
Zdjęcie0762-2.jpg

Asco gratuluję synka :-)

Ona cieszę się, że u Was wszystko dobrze i gratuluję córeczki, ewentualnie synka :-)

Lokata ale super zdjęcia, no to teraz macie 100% pewnosci, że to dziewczynka :)

A ja mam dzisiaj wizytę u lekarza o 15.30 w sprawie tego mojego torbiela w macicy i jak zwykle się stresuję :zawstydzona/y: mam nadzieje, że chociaż mi usg zrobią, to zobaczę mojego syneczka :tak: chociaż nigdy nic nie wiadomo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry