Cat - kształt główki bardzo trudno ocenic w usg, zwłaszcza po 30 tygodniu gdy jest dość nisko, bo wystarczy minimalne "skos" w przekroju usg i robi sie jajo - troche jak zabawa w cienie na ścianie. Po drugie, mój synek miał glówke stożkowatą jak sie urodził, teraz ma 8,5 roku, jest inteligentnym, pogodnym dzieckiem. Więc NIE MARTW SIĘWszystkim gratuluję dobrych wieści.
Sama ponarzekam, znowu zaczynam się stresować tą główką, przeczytałam dziś że ona POWINNA być owalna ale wiecej na ten temat trudno znalezc. Vetka pomocy. O co c'mon?? Co to znaczy że jest bardziej okrągła niż owalna, i czy to się zdarza często? Czy to znaczy ze moje dziecko jest inne.. kurde no zaczynam schizować a juz było dobrze..
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
A i Pawełek ułożony główkowo
.

Marta1981
Rodzyneczka
Pastelko nie wiem jak to robię ale codziennie MUSZĘ coś z czekoladą zjeść a krzywą miałam 128 po godzinie od obciążenia 50-tką glukozy

futrzakowa
yea! to ja!
Marta - gratulacje super wieści:-)
cliford
Fanka BB :)
Martuś..no to nic tylko się cieszyć!!! ;-)
reklama
Martuś świetnie, że u ciebie wszystko w porządku. Jestem w szoku, że tak mało przytyłas, a synek taki duży. U mnie to akurat +10 kg było, gdy mała ważyła 1320 g... mam nadzieję, że przez ta końcówke ja przestanę przybierać, a Elunia zacznie