reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama

u mnie też wszystko dobrze, pasożytek ma wszystko co mieć powinien:-D ginek powiedział że co do płci to nie chce domniemywać i płeć będziemy określać po 20tyg:-(
no i ja tam nie wiem że te wasze maleństwa fikają i machają rączkami... moje chyba spało/siedziało:-D i jedyne co się ruszało to serduszko:-D

Superowe zdjęcia. Powiem Wam że co zdjęcie to naprawdę wszystko inaczej widać- każde jest inne- to super:)
Co do fikania i innych ruchów to się nie martw:)U mnie jeden zawsze się wierci a drugi śpi:) Dlatego my się śmiejemy że juz widac kto bedzie jaki:)

katjusza, kasieńka - to wy widzicie więcej na tym usg niż ja :-DD ja to jak zobaczyłam tą białą plamkę obok główki to się przeraziłam że coś odpadło:-D ale to tylko rączka:-D

Scarletko ale w brzuszku?? Mnie tak czasem piecze w środku brzucha po prawej stronie jak leżę na prawym boku..
Powiem mu wszystko, mam listę, że hej, chyba z godzinę posiedzę ;)

nie, nie nie w brzuszku;) myślałam, że gdzie indziej. w brzuszku to nie mam pojęcia;)
Futrzaczku Gratuluję! zdjęcia śliczne! będzie pamiątka.cieszę się, że u was wszystko gra:)
ja jak na razie mam tylko jedno:/też bym tak chciała

Ostatnia edycja:
Futrzakowa masz piekne Futrzątko w brzuszku,super,gratuluje dobrych wiesci.
Z ta płcia to lekarze chyba sie tak asekuruja tym 20tyg zeby przypadkiem nie miec do nich pretensji jak sie pomyla.
Ja jeszcze musze czekac 25dni na usg :(

reklama
Niżej Pastelko tak na wysokości pępka i promieniuje w dół, czytałam, że może mały jakiś nerw drażnić :)
Dziękuję Wam kochane za odpowiedzi :* Zawsze można tu liczyć na pomoc i ciepłe słowo :D

Futrzak a co mu przepraszam miało odpaść?? Hahahahahahahaha uśmiałam się jak nic!!
Siedzi sobie elegancko jak gościu, noga na nogę, paluch do buzi i chill out :D

Moja kumpelka była wczoraj na USG w 13tyg i lekarz jej nie chciał powiedzieć, żeby nie mylić, ale coś tam widział.
Ja idę do tego samego i w 17ym to mi na bank musi powiedzieć - no potwierdzcie, że powie pls!!

Do góry