reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Ruda -strasznie sie ciesze ze z bobaskiem ok gratuluje syncia i czekamy na potwierdzenie;-)
Futrzakowa- heeh ty to jestes udana nastepnym razem zapytasz sie gina to co zapomnialas teraz najwazniejsze ze z dzidzia wsio ok tak trzymac.....

a ja wczoraj nawet nie pisalam bo bylam wsciekla rano bylam na down screnning a pozniej o 16 u poloznej i słuszalam serduszka wojownika z czego sie mega ciesze a zaszokowala mnie tym ze nastepna wiizyta dopiero uwaga 28 tygodniu!!!!!!!!!!!! bo nie maja poloznych a tyle rodzacych myslałam ze z krzesla spadne ale gdyby sie cos dzialo to oczywiscie mam sie umawiac;-) paranoja jakas..............

ja to mam pecha w tej ciazy:sorry2::-(

rudzik - gratulacje synusia:-D to nie może być pępowina:-D

pinka - ee...to ja na bank bym się wcześniej umówiła...gosh...28tydzień dopiero to paranoja jakaś!

a dziewczynka już jest jedna...staram się aktualizować płcie w spisie marcowych mam:-)

PINKA25- nie denerwuj się- najważniejsze żeby było wszystko dobrze:-D:-D

Ruda
- gratuluje dobrych wieści i mega Ci zazdroszczę że już pi razy drzwi wiesz co będziecie mieć:) :-):-):-):-)

Katjuszkaaaa i Futrzaczkowa cudne fotkiiii i ciesze sie całym serduchem ze wszystko jest oki ;))))

Rudaaa
fajowooo ze juz praktycznie wiesz ze synuśśś, wielkie gratulacje i buziaczki :***

reklama
Do góry