Scarletka, gratuluję syneczka! Nasze chłopaki normalnie gang Mom's Angels założą ;-)
A ze spisem płci to Milutek dobrze gada! Moderator! Moderator! :-)
To prośże to wpisać przy naszej liście marcowych mamusiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Scarletka, gratuluję syneczka! Nasze chłopaki normalnie gang Mom's Angels założą ;-)
A ze spisem płci to Milutek dobrze gada! Moderator! Moderator! :-)
Nie martw sięHej laseczki
Ja dziś po wizycie u mojej pani dr wróciłam z połową apteki bo mam anemie, niedobór magnezu i potasu, nada duphastos bo łozysko jeszcze nie wpełni rozwinięte. Eh...
Jutro amnio. Trzymajcie kciuki za mnie i za moją dzidzię! Ja się chętnie zapiszę na dziewczynkę.. a co![]()
Milutek niby wiem to wszystko ale 5 tabl. na śniadanie i 4 na kolację to trochę dużoNie martw siębędzie dobrze- na pewno!!!!!!!!!! Witaminek nigdy za wiele a i duphaston jest ok. Poza tym taka już nasza uroda ciężaróweczek- jak nie przeziębienia to anemie itp A łożysko ma czas Ci się rozwinąc nawet do 18 tyg.z tego co mi mówili lekarze także się nic nie bój
![]()