reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

koncia super wiesci to dawaj ciotka dawaj bo ja jak wiesz po Tobie mam byc ahhaah moze jak cie tam paluchem pogmyrała to cos sie ruszy:-p:-p

reklama
also będzie dobrze:tak: najważniejsze że dzidzia zdrowa:-)
koncia super wieści - czyli jak tak kłuje to już blisko wyjścia;-)
to może i moja Zosia w dół zjechała, bo też kłuje:tak: ale tego już się prędko nie dowiem - bo albo urodzę wczesniej albo czekam do terminu 11.03 na kolejną wizyte
papcia emkowe paluchy nie zawsze działają jak mają:-D zasadniczo pracują jak należy ale efektów nie widać:-p

Koncia super wieści:-), waga maluszka idealna, nie za duża ani nie za mała, tak więc tylko czekać aż się coś rozkręci :tak:

Koncia no to juz tuz tuz;)super:)

Ja juz tez po wizycie,głowka w kanale,niziutko,wody ok,łozysko juz sie starzeje wiec porod nadchodzi wielkimi krokami;)ogolnie wszystko w porzadku,w razie cos od razu do szpitala a jesli 10dni po terminie nic sie nie rozkreci to tez na IP,no i liczyc ruchy uwaznie.No to tylko musze uzbroic sie w cierpliwosc;)

Koncia, super wiadomość! Cieszę się, że u Ciebie coś się rusza. Ja też mam często takie bolesne uciski na szyjkę, że aż piszczę, ale u mnie póki co zamknięta była.

reklama
Do góry