reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Lefkowa o ten leniuch. Następnym razem spytaj, czy się nie boi, że mu myszy wszystko zjedzą, bo tak sie dzieje jak się ciężarnej odmawia :p
Najważniejsze, że wszystko ok :)

reklama
meago wiem, że pytałas Ursuli, ale wlasnie ja ten cukier mialam nioby w normie, ale dośc wysoki jednak po tych dwóch godzinach i tak próbuję racjonalniej się odżywiać, ale nie wychodzi mi to zawsze. A jednak pasowałoby to kontrolować, żeby klocka nie urodzić i żeby dzidziol nie odczuł.

meago na czczo miałam 63mg/dl, po godzinie 96 a po 2 , 78 mg/dl, do tego w moczu mam ciała ketonowe 50,0 mg/dl

Meago no właśnie mi gin powiedział - jedz te swoje śledzie z pomidorem ale do tego pół bochenka chleba ;) Nigdy nie byłam fanką pieczywa ale kluski wciągałam zawsze w każdej postaci, teraz tylko przez to całe leżenie nic w kuchni nie tworzyłam a M po prostu nie umie. Teraz już ciut wróciłam do żywych więc powinno się poprawić :) Dzięki Kochana:)

Ursula ja Ci mogę oddać część swojego apetytu, jem za 6 osób. A propos klusek z lenistwa i uwielbienia do klusek kupiłam ostatnio kopytka w biedronce, mniam rewelacja. Uwielbiam wszystko co mączne, a na swojej roboty jeszcze trochę poczekam. Te z biedronki naprawdę polecam tanie a naprawdę można się najeść.

Zwlekłam się wczoraj na Izbę przyjęć, trochę pobolewał mnie brzuch i trochę jakby mi wszystko "tam" popuchło. Pojechałam dla świętego spokoju, na izbie pustki. Położna milutka, ktg w porządku, zrobili usg Leo waży ok. 580 g i tu zaskoczenie. Szyjka mi się wydłużyła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z 3.0cm do 3.6cm, :szok::szok::szok:od razu powiem że trzeci raz trafiłam na tę samą super p.dr , powiedziała ,że to może być efekt mojego leżenia.

YUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

A tak żebym za bardzo się nie cieszyła to okazało się że ta opuchlizna i świąd to kolejna infekcja grzybicza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale z tym już sobie mam nadzieję poradzimy, więc dzisiaj pakowanko, pakupki i jutro Mazury :)))

reklama
zwolineczka polecam LACIBOS FEMINA po jednym blistrze mi mija, jak juz lekko czuje swędzenie od razu zaczynam brać. i pomaga polecam. koszt niestety wysoki bo za 10 tabletek ponad 20zł ale mi pomaga

Do góry