reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

A widzisz mi nic mój nie mówił mimo, że cukier wysoki chociaż mieszczący się w normie. Ale ja bez owoców, to ani rusz...:no:

reklama
A jaka jest norma wogole? Bo nawet nie wiem:confused: wiem ze na prawko jak zdawalam mialam 94 to nie wiem czy to bardzo duzo to 121?

Rojku owocow mi za bardzo nie kazala bo one dlugo utrzymuja cukier w organizmie podobno:sorry2: a w szczegolnosci winogrona:sorry2:ale ja sie opycham jedynie nektarynkami:-)

Kamilka super, że z coreczka wszystko dobrze. I malutka rośnie i dobrze.
Uważaj na cukier.
Ja idę zbadać w piatek myśle, że już będzie 24 tydzień więc ok.

kamilka a ten cukier to po 75g po 2 godzinach tak? 1ak tak to chyba norma jest do 140

Je też właśnie jadę na nektarynkach :) Najbardziej lubię takie twarde i słodkie :)

reklama
Do góry