reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Madzioolka cudnie urządziłaś Majce pokój :) tez myślałam o osobnym pokoju dla Hani i "dorosłym" łóżku, ale czekamy na informacje o męża pracy i nie wiem, za ile wyjazd, więc na razie wstrzymuję się z kupowaniem łóżka, żeby za miesiąc nie sprzedawać ... A to moje ostatnie dzieła :)
b.jpgs.jpgZdjęcie0550.jpgZdjęcie0551.jpgZdjęcie0552.jpg

reklama
Jakiś czas temu pomalowałam mały pokój, poukładałam na podłodze pluszaki i zabawki, żeby Hania miała więcej miejsca do zabawy, w naszej sypialni ma ograniczone pole manewru :) Praktycznie każde pomieszczenie jakoś jest pomalowane pod kątem dziecka :-D

Madzioolka, Agabre pięknie :-)
Ja sie pochwale kubusiem i zgrają namalowana przez mojego meża, zdjecie na szybko ale w weekend zrobie lepsze z Matim w łóżeczku
kubuś.jpg

karton po lalce + karton po zegarze = tor dla kulek <- zabawa przednia :-)

Załączniki

• DSC_0207.jpg
    DSC_0207.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0206.jpg
    DSC_0206.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0200.jpg
    DSC_0200.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 52
Madzioolka super zabawka :-) a motyle - piekne!
Forever dla Ciebie - niezbyt to efektowne z bliska ale liczy się pomysł i chęci ;-)
A poniżej baranek zrobiony w niedziele ;-)
DSC07074.jpg
DSC07123.jpgDSC07076.jpgDSC07077.jpg

i szkic Mateuszka zrobiony przez mojego M :-)

DSC07120.jpgDSC07119.jpg

reklama
Do góry