reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze zachcianki ciążowe

Jeśli chodzi o fasolkę, to ja ostatnio codziennie muszę sobie ugotować, i zjadam na kolację z bułką tartą :) Już tylko się nie mogę doczekać jak będzie trochę tańsza :) bob też bardzo lubię, ale jeszcze nigdzie go nie widziałam....

reklama
Ja się właśnie na łakomstwie i zjedzeniu czereśni przejechałam dwa dni temu. Zjadłam ok. pół kilograma i całą noc bolał mnie żołądek, a potem jeszcze w prawym boku, choć to drugie to nie wiem na pewno czy od czereśni, wiec teraz wprowadzam umiar;-)

pepsi77 - ja od razu nie zjadłam kilo, tylko trochę w jeden dzień iw drugi nic mi na szczęście nie było, chociaż często jak się człowiek przeje czereśniami to boli brzuch.

No i dlatego się właśnie kajam i przeklinam swoją głupotę i łakomstwo. Teraz jem po kilka na raz. Uwielbiam czereśnie. U mnie dziś po 9.80.

a ja na obiad dziś robię znowu krupniczek z żołądkami na śmietance, a na drugie schaboszczaki, nie żebym na to i na to miała jakąś konkretną chcicę, ale to było w zamrażarce ;-) a noo i kapustka młoda z koperkiem - uwielbiam ją:-D

to u was naprawdę o wiele taniej kosztują, a u nas truskawki najtaniej 6 zł wczoraj kupiłam 2 kg i zdruzałam ze śmietaną i cukrem mniam.

reklama
Do góry