reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
ojej, to są książeczki za proste dla Marysi??? u nas nawet te najprostsze, obrazkowe ciągle jeszcze na topie!

Aestima hehe, tak Marysia te proste książeczki przekartkuje w kilka sekund i wyrzuca za siebie, nawet jak ją zagaduję co gdzie to pokazuje i patrzy na mnie wzrokiem " mamo no co ty, to chyba oczywiste":-D A na obrazkach rozbudowanych skupia się nawet na 10 minut. Wszystko ogląda, lubi jak pytam co gdzie jest, szuka, albo sama pokazuje palcem i czeka aż powiem co to. Tekst niespecjalnie jej interesuje, mam kilka książeczek typu "mój psiak..." i ani razu nie przeczytałam treści :-D lubię książeczki z wydawnictwa debit - z Bielska:)

Dziewuszki chcę kupić spacerówkę parasolkę, leciutką i zwinną. Jak bylismy w weekend w zoo to się naoglądałam miliona wózków i najbardziej skłaniam się ku maclarenowi - tylko powiedzcie mi czym różni sie model xt od quest??? bo nie mogę dojść... bo xlr za masywny dla mnie, jego odpowiednikiem jest u nas chicco (Mrsmoon Ty masz chyba xlr prawda?)

Madzioolka, 3 wózek??:-D:szok: ja tam jako miejski polecam swój cosatto koochi- na zmianę z x landerem używamy i jak dla mnie 2 wózki, to już za dużo, bo oba są super- czasem nie mogę się zdecydować który brać- jak np teraz nad morze... koochi jest leciuśki, zwinny, super skie składa, zajmuje niewiele miejsca w aucie a złożenie go to jakieś 10 sekund:) jakościowo- rewela- nie widzę różnicy między nim a maclarenami, tzn,. jedną różnicę, sporą widzę- cenę!:)

reklama
Do góry