reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Sklep Kids Town wciąga. Jest w domu wolnostojącym, odpowiednio przyozdobiony z zewnątrz, a w środku kuferkowo - sówkowe klimaty.
Edit: zapomniałam napisać, że dokonałam przymiarki kurteczek i jednego kombinezoniku Młodej no i całkiem dobre oko mam :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Martadelka spacery po lubelskiej starówce wyłożonej brukiem i kocie łby w Kozłówce przyjął zacnie i bezproblemowo :) ale co do samego morza to niech się Aestima wypowie jeśli brała go do Gdańska

Forever no cudne są rzeczy w tym sklepie tylko ceny niektóre "lekko" zwalają z nóg ;-)

ja brałam x- landera ze wzgl. na budkę mocno osłaniającą przed słońcem, wiatrem.
Ale też na plaży nie używaliśmy:no: Moja ciocia zajechała tak 3 wózki i to b. dobre... WIęc my na plażę nosidło lub chusta, lub wózek który stoi w 1 miejscu ale po plaży nim nie jeździmy.

Madzioolka - rację masz jak najbardziej, mój dywan był z przeceny 30 % a i tak prawie 700 zł kosztował :baffled:
Mrsmoon - a jak X-lander po piachu ?
A ja donoszę, że w Świecie Dziecka - 50% na ubranka nieniemowlęcę i buty niektóre - a swoją drogą za szmaciaki Befado chcą ponad 40 zł :szok:, Coccodrillo jedyne 22,50 zł - kupiłam trampolki do kolekcji. :-p
W związku z tym dobrałam Młodej zestaw firmy Reima wiosna - jesień wiatro i wodoszczelny w postaci spodni i kurtki - od razu uprzedzam, że mają zaniżoną numerację mimo, że ubranko wydaje się nieduże - kurtka 80 megaszeroka Kurtka wiosenna REIMA TEC CURRENT 74 wyprzedaż (2463244734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., spodnie na szczupłe wyglądają no i można jakoś podciągnąć - szare. W zw. z tym zadzwoniłam już do sklepu, aby mi 74 odwiesili do jutra bo było. Może nie mój styl do końca ale kolor ochronny i razem fajnie wyglądało - ze 170 zł dałam za komplet, jak używana kurtka na Allegro 120 :szok: Tylko teraz żółtych dodatków potrzebuję.
I ważna rzecz, niedługo mają wywiesić kolekcję zimową, która podobno od razu ma być przeceniona - 50%.
A swoją drogą niektóre rzeczy nawet po obniżce megadrogie. :baffled:

Ostatnia edycja:
meblowy24 - Szafa ubraniowa Meko MKOS94 Promocja ! (2441826384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NIE POLECAM.

Szafa jest fajna, wielka i niedroga, jak na takie gabaryty, jednak mieliśmy problem z odpowiednim wkręceniem zawiasów, żeby drzwi się dobrze zamykały - i do końca równo nie wyszło.
Sprzedawca trochę niepoważny - mailowo umawiamy się, że zanim wyślą mi szafę, dostanę mail z informacją - a tu nagle, ni stąd, ni z owąd, dzwoni w sobotę o 18:00 kurier, że ma jeszcze 150km i będzie u mnie przed 21:00
:szok: Nie dojechał, a my wychodziliśmy, więc odwołałam go. Nie chce mi się opisywać wszystkiego, ale ogólnie dostałam szafę po umownych 21 dniach, a zadzwonili do mnie, żeby powiedzieć, że kurier będzie następnego dnia, po tym, jak napisałam mail, w którym zaczęłam od tego, że jestem, delikatnie mówiąc, zdenerwowana.

Co nie zmienia faktu, że cieszymy się z tej szafy, jak gUpki, nareszcie wypieprzamy obleśną meblościankę i ustawiamy pokój po swojemu :-D

zołza wazne ze zadowoleni jestescie, ja taka duza szafe planuje kiedys do sypialni, ale chyba nie skusze sie na zakupy allegro tylko na zamówienie sobie zrobimy, zeby juz była taka idealnie dla nas z tym wszystkim co chcemy

reklama
zolza ​superrr! a to do dużego pokoju?

:tak: Tak, małemu na razie zostawiamy ten segment po K. - ciągle tylko myślę o oklejeniu, ale to na spokojnie. Po prostu strasznie chcieliśmy zmienić wystrój w "swoim" pokoju.

MamoMatiego
, och, też bym zrobiła szafę na wymiar - i regał na książki pod kolor [musimy znaleźć jakąś okazję na takowy] ale cieniutko u nas z kasą - mogliśmy sobie pozwolić tylko na tyle. Ale jak już będziemy mieli nasz domek z ogródkiem... ;-)

Do góry