reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze zakupy

A ja mam jeszcze takie pytanie o pieluszki tetrowe:
Jakie je kupic? Biale czy drukowane? Czy tetra a tetra to jest roznica? Czym sie sugerowac przy wyborze? Jesli jakies polecacie np. na Allero to napiszcie :-) I jaka cena za 1 taka pieluszke to jest tak ok?

reklama
Ja śpiworka do wózka nie kupuję. Koce nam wystarczą. Z tym werandowaniem też bym nie przesadzała za długo. Jeśli dzidzia zdrowa to 4-5 dni werandowania i na dwór. Mój Misio (urodzony w Boże Narodzenie) miał 13 dni jak zaliczył pierwszy półgodzinny spacer w temp. -6 st. C
i nie chorował aż dotąd czyli do momentu pójścia do przedszkola.

Pieluszki tetrowe - chyba już teraz nie ma takiego wielkiego znaczenia jakie wybrać, jeśli używa się pampersów. Na pewno te kolorowe dłużej wyglądają przyzwoicie zwłaszcza jak zaczną się kolorowe zupki z dynią i marchewką

tetry bym kupila sama nie na allegro chyba ze sa sprawdzone

liv to mialas malutko moim zdaniem :) ja mialam wiecej o wiele ale przydadza sie ;-)

dzis usiadlam i pomyslalam ze moja lista jednak sie nie zamknela na ciuszkach
bo musze kupic butle, kosmetyki, laktator, stelaz, chuste do noszenia i lezaczek he he :)

anielkaa wszystko zależy od tego jaka będzie zima. Ja szczerze mówiąc nie będe takiego spiworka kupować bo dostałam w komplecie z wózkiem
melisa87 słodkie te bodziaki już dodałam stronkę do ulubionych :-)

wiesz, Marciaa mi to starczylo, przypomnialo mi sie, ze byl jeszcze spioszek. Zreszta musialo mi starczyc, bo mialam problemy z zakupem tego rozmiaru w ogole. Na sam koniec zaczelam i tak pakowac w 56. Teraz dokupilam jeszcze 1 body i pizamke.

Teraz to ja mam dopiero zabawe jak dziennie zmieniam ciuch 3-4 razy, bo to rozplaszczony i rozmazany banan, przeciek pieluszny, bo jak kupe walnie to najwieksza pielucha nie przyjmie, albo obleje sie piciem:-D:-D:-D

reklama
Do góry