Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja dzisiaj słuchajcie dostałam paczkę Zarejestrowałam się w programie Bebilon, normalnie na stronie Bebilona i dostałam prezent powitalny misia dla maluszka Slodki jest
Pozatym kupiłam wczoraj śpiworek, miałam nie kupować ale tak jakoś się nie mogłam powstrzymać Oto on ( zdjęcie jakieś średnio wyraźne wyszło
Anisia ja też tam sie rejestrowalam (mam nadzieje ze dobrze napisalam hihi) ale nic nie przyszlo :-( a podalam adres w polsce jak mieszkalam ale mama mi nic nie napisala ze cos przyszlo:-(
widzisz jestes wybrancem ja tez chce hihi:-)
i pekny spiworek:-)
anielkaa wiesz ja wlasnie mysle nad takim pakunkiem, z mala to byla w kombinezonie plus owcza skorka plus kocyk, ale jak zima bedzie ciezka to chyba wlasnie takie voksipose kupie
ja tez myslalam o czymś tkaim ale jednak nie. Na początku bedziemy się werandować to bedzie koniec stycznia. Zanim wyjdziemy na spacerki to troche minie...więc nie opłaca mi się kupować. Wyściełam grubym kocykiem gondolkę poloze dzieciaczkqa w spiworku wezme drugi kocyk i pokrowiec na gondolkę
pamietajcie o fiolkach soli fizjologicznej i platkach do oczu. dzieciaczkom sie przemywa oczka a noworodkom lubieją oczka ropiec. Nikosiowi strasznie sie kanalik jeden zapychał.
Alka w gazecie mama z wrzesnia chyba jest artykul o wyprawce.
pisza ze bodziakow ok 10 sztuk.
ja krotki rekaw w domu ubieralam i dresik a przewaznie to body z długim i połspioch tylko u mnie jak kominek grzeje to 24 stopnie jest nawet spiworka nie kupuje bo ciepło jest
Ida za Wasza rada dokupilam 2 pajacyki, 2 body-dlugi rekaw i 1 krotki rekaw na rozm. 62 (bo 56 raczej juz nie kupuje, starcza mi 3 komplety i 2 kaftaniki, a najwyzej bede rekawki podwijac) :-)
I zamowilam na Allegro - pierwszy raz - podaje linki: