Lilolo
Fanka BB :)
Piękne brzusie 
Ja po CC tez dostawalam clexane nie było nz tym problemu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Wyglądasz jak gówniara32tc5d
Widzę jak mi już twarz spuchła :-O
Moj brzuchol ,mam wrazenie jakby sie zmniejszyl, albo obnizyl 31tc
A to moj brzuch w rowno 34 tygodniu
Zobacz załącznik 706343Zobacz załącznik 706344
Nie wiemp czemu ale tez mam dziwne wrazenie ze jest nizej niz byl, a i tak czerwona kreska nad pepkiem to tak rozciagla mi sie skora po kolczyku :/
U mnie 31t5d
No i już po USG. Karol się odwrócił głową w dółNici z CC
Jestem załamana
Znowu przez ten horror porodu sn muszę przejść
Siedzę i płaczę

Doris ja tez po cesarce mialam robione zastrzyki clexane w szpitalu, i mialam zalecenie robic je w domu, ale nie pamietam przez ile dni.
Piękne brzusie
Ile brzuchow ciążowychSysia tobie chyba nie rośnie jakoś szybko?? wirginia ja też się nacieszam pazurkami zanim młodzież się wykluje ,) Lady Po tobie.można poznać bliźniaki
) doris ładny brzuszek. ile masz kg na pulsie??
No i już po USG. Karol się odwrócił głową w dółNici z CC
Jestem załamana
Znowu przez ten horror porodu sn muszę przejść
Siedzę i płaczę