reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
32tc5d
Widzę jak mi już twarz spuchła :-O
Wyglądasz jak gówniara :D ŚLicznie

Moj brzuchol ,mam wrazenie jakby sie zmniejszyl, albo obnizyl 31tc

ja tam nie widze żeby był nisko :)

A to moj brzuch w rowno 34 tygodniu
Zobacz załącznik 706343Zobacz załącznik 706344

Nie wiemp czemu ale tez mam dziwne wrazenie ze jest nizej niz byl, a i tak czerwona kreska nad pepkiem to tak rozciagla mi sie skora po kolczyku :/

Śliczny i taki jędrny

Piękny i jak na bliźniaki to nawet skromny bym rzekła :D

Ostatnia edycja:
No to i ja się pokażę :) Teraz już nie wydaje mi się taki duży ten brzuchol ;)
35tc

Załączniki

• 1440071687230.jpg
    1440071687230.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 114
Doris ja tez po cesarce mialam robione zastrzyki clexane w szpitalu, i mialam zalecenie robic je w domu, ale nie pamietam przez ile dni.

Piękne brzusie :)
Ja po CC tez dostawalam clexane nie było nz tym problemu :tak:

to tylko ja nie dostawałam? :( moja ostatnia cesarka była 6 lat temu, może coś się zmieniło przez ten czas?

Ile brzuchow ciążowych :o Sysia tobie chyba nie rośnie jakoś szybko?? wirginia ja też się nacieszam pazurkami zanim młodzież się wykluje ,) Lady Po tobie.można poznać bliźniaki ;)) doris ładny brzuszek. ile masz kg na pulsie??

aż 11 kg :-/

No i już po USG. Karol się odwrócił głową w dół :( Nici z CC :( Jestem załamana :( Znowu przez ten horror porodu sn muszę przejść :( Siedzę i płaczę :(

Annie może Karol jeszcze się obróci, nie becz! Słyszałam o takich przypadkach. A może spróbujesz na coś innego uzyskać skierowanie na cc?

reklama
Annie Tess może jakiś inny powód się znajdzie, nie płacz zawczasu. Nie pamiętam co pisałaś nam o swoim porodzie, ale drugi wcale nie musi być taki sam jak pierwszy. Szlaki są już przetarte, więc teoretycznie powinno być łatwiej.

Do góry