reklama
Madziula 27
Moderatorka
Reniam u mnie ten problem ze w dzień nie chce mi się jeść a wieczorem się najadam i mam wyrzuty sumienia :-/
Oj tam całe życie musze uważać co jem,a z moją tarczycą to i tak raz -20 kg,a za rok +25kg i tak od 10 lat,więc chociaż w ciąży sobie odpuszcze,ale oczywiście wszystko ze zdrowym rozsądkiem,a soków nie pije aż tak dużo
Ja mam tendencje do tycia,choć uważam że moje +5 kg to i tak nie dużo jak na 5 miesiąc
Dla przykładu wachania mojej wagi
1 obecne przed zajściem w ciąże
2 w najbardziej krytycznym momencie z wytrzeszczem od tarczycy (2 lata temu)
3 Najbardziej wychudzona ( ok 3 lata temu)
Dla przykładu wachania mojej wagi
1 obecne przed zajściem w ciąże
2 w najbardziej krytycznym momencie z wytrzeszczem od tarczycy (2 lata temu)
3 Najbardziej wychudzona ( ok 3 lata temu)
Załączniki
No to powiem Ci tak - o wiele korzystniej wyglądasz na pierwszym zdjęciu, bo na ostatnim to jak swoja mama albo starsza o minimum 10 lat siostra... Ciałko Ci służyOj tam całe życie musze uważać co jem,a z moją tarczycą to i tak raz -20 kg,a za rok +25kg i tak od 10 lat,więc chociaż w ciąży sobie odpuszcze,ale oczywiście wszystko ze zdrowym rozsądkiem,a soków nie pije aż tak dużoJa mam tendencje do tycia,choć uważam że moje +5 kg to i tak nie dużo jak na 5 miesiąc
Madziula 27
Moderatorka
Xmamuska, super z Ciebie kobitka i zdecydowanie na zdjęciu nr1 wyglądasz najbardziej superrowo ;-) przykro mi ze zmagasz się z tarczyca :-(
Xmamuśka - piękny domuś i rzeczywiście dla mnie lepiej w wersji blond plus
z tą tarczycą to tak bywa....teściowa też ciągle z wagą walczy... Życzę aby się ustabilizowało! I fajna babka z Ciebie. Franek byłby zachwycony
do mnie jak się przytula to mówi że gnaty go piją a na mamie koleżanki z klasy co jest troszkę plus wisi jak koala aż się mnie kiedyś zapytała czy zaspokajam jego potrzebę przytulania na co Fran stwierdził że takcale mama jest gnacista a ciocia mięciusia jak podusia!
reklama
dolga
Fanka BB :)
Madziula eee tam 12 kg to malutko, ja 16 przytylam w poprzedniej i mam nadzieje, ze teraz tego nie przekrocze, dla mnie to jest jesczze w normie, trudniej z takimi plus 20 kg na przyklad
kate super brzuszek, wcale nie widac twoich kg
Blair oo wow, super bediesz miała malo do zrzucania
kate super brzuszek, wcale nie widac twoich kg
Blair oo wow, super bediesz miała malo do zrzucania