reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Dzięki, kamień z serca :) bo przepływy tez w normie :) no i te nerki się nie powiększyły :)

Paulka nie przejmuj się tak ta wagą, jeśli lekarz mówi ze jest ok. Bo ta waga jest wyliczana z wymiarow, a wymiary mają granice błędu nawet do 2tyg :)

My dziś mamy 34+1 ale z usg wychodzi 35+6 i 36

Blair87 super że po wizycie wszystko dobrze.
Ja też dziś po wizycie, wszystko ok, wyniki badań dobre. USG też miałam, wszystko w normie, jestem przeszczęśliwa bo to dalej ONA:-D. Waga 2140, więc jest nadzieja, że tak duża jak Rafi nie będzie. Ułożona już do wyjścia. I niby długonoga jak to stwierdził doktor.

Blair super że wszystko dobrze i dziewczynka duuża już :-) Zuzie duże dziewczynki moja ZUzia urodziłą się 3500g 2 tyg przed terminem :-) teraz druga córeczka będzie chyba mniejsza z tego co wynika z USG.
paulka u mnie w 33tc mała miała wagę 2000g, dzieci sie rodzą przecież w końcu z baaardzo róznymi wagami więc wszystko jest napewno ok :-) niektóe dzieci po terminie rodzą się z necałymi 3 kg i to w pełni donoszone i zdrowe, taka uroda ;-)
evvula no to super wieści :-)

Pozdrawiamy z plaży :-)

Załączniki

• 1440337834214.jpg
    1440337834214.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Do góry