reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE ZWIERZAKI

teraz to juz biegaja i szczekaja i maja czysto przede wszystkim bo ja nie moglam patrzec na ten brud ale moja sunia zabronila sprzatac!!!!

reklama
Helunia sliczne!!!
Trin mala ma 6 miesiecy! A 2 starsze to jeden prawie 2 lata a drugi kolo 1.5 roku :) Ja nie mam problemu by brac na rece choc matka jest wredna i czesto psa mi atakuje jak jej sie cos nie podoba:) a jesli chodzi o ta malutka to ona ciagle sie cisnie na rece i jest nauczona byc z nami lub ciagle z psem.To dlatego ze ja sami wychowalismy i wykarmilismy odrazu widac roznice.
A powiem ci ze jak krolik jest malo wypuszczany to mu odbija:( tak samo jak jest nie dopieszczony...kiedys moje 2 kroliki(poki wlansie nie okazalo sie ze to samiec i samica) lataly po domu 24 i na spanie szly do psa lub do siebie i byly zupleni inne...jak je zaczelam zamykac i puszczac osobno to sie zmienily:(:( szkoda:(

lilith a u mnie jest inaczej. Nasz królik od samego początku cały czas lata po pokoju i w ogóle nigdy nie zamykałam klatki. Czasami tak bez powodu atakuje. Zupełnie go nie rozumiem. Poza tym musimy iść z nim do weterynarza, bo ma strasznie długie pazurki, a my nie jesteśmy w stanie ich obciąć, bo po prostu się nie da.

O to wszystkiego naj!!! :)
MOja ma 2 lata 26 maja w dzien matki :) dla niej gryzakis ie nie nadaja bo ma tylko na chwilke:(:( a spi w klatce:( ciezko nam dobrac prezent a cieszy sie jak dziecko z byle pierdoly:) Miska i cos piszczacego dac nie moge bo sie ciaza urojona znow zaczyna i chodzi i sie troszczy o te glupotki...oj z tymi naszymi zwierzakami to sa perypetie!!

Trin ee napewno jest jakis sposob na niego :) moja tez jest paskudka ale jaks ie powie ze spokuj i powalczy z nia to idzie ja jakos przekabacic :) choc rany mozna miec okrutne:(

Super ;D ja tez mam urodziny 26 maja heh wiec swietuje z Twoim piesekiem
i ciekawe czy w tym roku bede miec juz podwojne swieto - zobaczymy

moja znow lubi zabawki i nic nie rozgryza ale za to wszystko drapie nie umiemy sobie z typ poradzic :( jak chce sie ulozyc to drapie podloge, czasem dywan a ostatnio nawet sobie o sciane zachaczyla :(

reklama
Do góry