reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Jest roboty przy szczeniaczkach :laugh: A jak wyjda z kojca to dopiero nie wiadomo za którym najpierw sprzątać ;D ;D
Helunia sliczne!!!
Trin mala ma 6 miesiecy! A 2 starsze to jeden prawie 2 lata a drugi kolo 1.5 roku
Ja nie mam problemu by brac na rece choc matka jest wredna i czesto psa mi atakuje jak jej sie cos nie podoba
a jesli chodzi o ta malutka to ona ciagle sie cisnie na rece i jest nauczona byc z nami lub ciagle z psem.To dlatego ze ja sami wychowalismy i wykarmilismy odrazu widac roznice.
A powiem ci ze jak krolik jest malo wypuszczany to mu odbija
tak samo jak jest nie dopieszczony...kiedys moje 2 kroliki(poki wlansie nie okazalo sie ze to samiec i samica) lataly po domu 24 i na spanie szly do psa lub do siebie i byly zupleni inne...jak je zaczelam zamykac i puszczac osobno to sie zmienily
szkoda
Trin mala ma 6 miesiecy! A 2 starsze to jeden prawie 2 lata a drugi kolo 1.5 roku
A powiem ci ze jak krolik jest malo wypuszczany to mu odbija
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
lilith a u mnie jest inaczej. Nasz królik od samego początku cały czas lata po pokoju i w ogóle nigdy nie zamykałam klatki. Czasami tak bez powodu atakuje. Zupełnie go nie rozumiem. Poza tym musimy iść z nim do weterynarza, bo ma strasznie długie pazurki, a my nie jesteśmy w stanie ich obciąć, bo po prostu się nie da.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
lilith ;D ;D ;D żeby go złapać za nogi to nie jest takie proste. Poza tym na pewno chciałby nas wtedy ugryźć, a to nie jest przyjemne...
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
Moja sunia ma dzis urodzinki ;D az cale dwa latka heh
dostala poduche dla pieskow do spania ale zamiast na niej lezec to ja gryzie glupolek
dostala poduche dla pieskow do spania ale zamiast na niej lezec to ja gryzie glupolek
O to wszystkiego naj!!! 
MOja ma 2 lata 26 maja w dzien matki
dla niej gryzakis ie nie nadaja bo ma tylko na chwilke
a spi w klatce
ciezko nam dobrac prezent a cieszy sie jak dziecko z byle pierdoly
Miska i cos piszczacego dac nie moge bo sie ciaza urojona znow zaczyna i chodzi i sie troszczy o te glupotki...oj z tymi naszymi zwierzakami to sa perypetie!!
Trin ee napewno jest jakis sposob na niego
moja tez jest paskudka ale jaks ie powie ze spokuj i powalczy z nia to idzie ja jakos przekabacic
choc rany mozna miec okrutne
MOja ma 2 lata 26 maja w dzien matki
Trin ee napewno jest jakis sposob na niego
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
Super ;D ja tez mam urodziny 26 maja heh wiec swietuje z Twoim piesekiem
i ciekawe czy w tym roku bede miec juz podwojne swieto - zobaczymy
moja znow lubi zabawki i nic nie rozgryza ale za to wszystko drapie nie umiemy sobie z typ poradzic
jak chce sie ulozyc to drapie podloge, czasem dywan a ostatnio nawet sobie o sciane zachaczyla 
i ciekawe czy w tym roku bede miec juz podwojne swieto - zobaczymy
moja znow lubi zabawki i nic nie rozgryza ale za to wszystko drapie nie umiemy sobie z typ poradzic
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
A najlepszą zabawką naszego królika jest dmuchana piłka. Kręci się wokół niej i popycha nosem. Fajnie to wygląda