reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NDT-Bobath

Tak długo czekasz na cytologię??? Powinno być max 2 tyg. Ja jak miałam III grupę to po 10 dniach dostałam tel że mam pilnie stawić się u lekarza. Nerki sprawdź kochana, i to dokładnie bo to nie są żarty. Wiem coś o tym i o bólu też.
Trzymaj się

reklama
Niestety kochana, nasza małomiasteczkowa rzeczywistość... A od lek rodzinnego dostałam tabletki Cipropol. Mam je brać 10 dni, potem jeszcze 7 dni odczekać i dopiero jeśli krwawienie nie ustanie, przyjść po skierowanie na usg. Żal... Jutro bede zalatwiac usg prywatnie.

dziewczyny jestem w szoku... ja tez mieszkam na wsi i na wynik cytologii czekam zawsze 2 tyg........nie rozumiem jak przy takim stanie szyjki jak to okreslił Twoj lekarz można czekać na wynik z cytologii dwa miesiące??????? przecież jeżeli masz szyjkę w stanie krytycznym powinno być to badanie na cito zrobione...przecież w takich sprawach liczy się czas przedewszytskim!
przepraszam za off topic ale na srerio aż mi w to cięzko uwierzyć....

o matko Kasiula to Ty naprawde zalatwiaj to usg,nie mozna tego tak zostawic, za powaznie to wyglada!pan Zdrojek chetnie przyjmie a i ponegocjowac z nim sie da:) a w Lubawie chyba przyszly tydzien maja tylko cwiczenia bo ostatnio p.Kaczmar mowila ze miedzy swietami jej nie ma, dopiero po Nowym Roku jak cos...jutro jade do niej z Olka jak chcesz moge Cie umowic tylko daj znac kiedy Ci bedzie pasowalo albo kiedy bedzie mogl ktos za Ciebie pojechac z Alexem

Dzięki kochana, umówie sie na przyszly tydzien telefonicznie, bo samochod mamy u mechanika i teraz i tak nie ma czym jechac. A usg mam nadzieje załatwić juz jutro. Kurcze, tak strasznie sie boje tego wszystkiego. Boje sie, ze może byc juz za późno... Oczami wyobraźni widze już siebie na oddziale chemioterapii... Pewnie bardziej przydałby mi sie teraz psychiatra niz jakikolwiek inny lekarz.

Z drugiej strony, mój lekarz to jeden z lepszych w naszym mieście. Myślę, że nie jedno juz widział. Gdyby naprawde było to tak powazne, pewnie dałby wynik na cito. Chodziłam do niego całą ciążę i wiem, że zawsze lubił pacjentki postraszyć. Taki chyba już jest.

Ostatnia edycja:
Daj spokoj,bedzie dobrze! Gdyby Twoj stan byl na tyle powazny jak sobie wmawiasz to ginekolog od razu cos by zaczal robic. nie wypuscilby Cie do domu...no chyba ze bylas u naszej dr Wisniewskiej bo o niej pozytywnie sie nie wypowiem...

Nie, ja chodze do , a on, jak pewnie wiesz, nie należy do najmilszych w obejściu. Wcześniej oglądał mnie L. w przychodni i aż tak nie panikował. U mnie chyba problem leży w głowie, bo od pewnego czasu w każdej chorobie widze raka..

PS. motylku, nie czekam na wynik 2 miesiace tylko miesiac.

Ostatnia edycja:
wiesz, troche mialas do czynienia z tym paskudztwem...:( ale musisz sie jakos odciac od tego, zobaczysz ze bedzie dobrze:)
no to ide zakroplic Olce oczko i spac:)
dobrej nocki

reklama
Dzięki za słowa otuchy, już mi troche lepiej:) W całym tym amoku nie zauważyłam, że moje dziecko zagina po dywanie z predkoscia swiatla:) Szkoda tylko, ze odpycha sie jedna noga i w konsekwencji porusza sie po linii łuku -nie obraca sie wokol wlasnej osi ale szerszym łukiem zdobywa cel. Chyba sie tym bardzo przejal, bo wogole nie chce spac. Siedzi mi na kolanach i ani mysli zasnac.

Do góry