G
guest-1714079215
Gość
A to przepraszam 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest też kwestia poziomu rozbicia leku na cząsteczki. Nie mówiąc już o tym, ze wiele osób termin nebulizacja i inhalacja stosuje zamiennie i kupując inhalator myśli, ze nebulizujeZły nebulizator np. przecieka albo ciężko rozmontować części do mycia. Może też mieć słabe ciśnienie (czy co to tam jest) i inhalacja trwa w nieskończoność. Ja przy zakupie sugerowałam się poziomem hałasu, ta moja Pempa nie budzi sąsiadów i dziecko wycisza się/ usypia przy inhalacji (bywało, że musiałam użyć sprzętu o 2 w nocy).
Ale jak idziesz do apteki i mówisz "poproszę nebulizator", to dadzą inhalator? Albo wpisujesz w wyszukiwarce "nebulizator"?Jest też kwestia poziomu rozbicia leku na cząsteczki. Nie mówiąc już o tym, ze wiele osób termin nebulizacja i inhalacja stosuje zamiennie i kupując inhalator myśli, ze nebulizuje![]()
A to już zależy od poziomu wykształcenia farmaceuty.Ale jak idziesz do apteki i mówisz "poproszę nebulizator", to dadzą inhalator? Albo wpisujesz w wyszukiwarce "nebulizator"?
Ale nebulizator to też rodzaj inhalatora. Wiadomo,że jak ktoś chce kupić na zaś to kupi zwykły inhalator bo po co nebulizator.Jest też kwestia poziomu rozbicia leku na cząsteczki. Nie mówiąc już o tym, ze wiele osób termin nebulizacja i inhalacja stosuje zamiennie i kupując inhalator myśli, ze nebulizuje![]()
Oczywiście, tylko musi mieć taką wiedzęAle nebulizator to też rodzaj inhalatora. Wiadomo,że jak ktoś chce kupić na zaś to kupi zwykły inhalator bo po co nebulizator.