reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nie chce jeść-pomóżcie

Ewka u Ciebie też będzie dobrze..czas zły mija - masz przynajmniej jakieś optymistyczne perspektywy, a u nas to..lepiej nie mówić..nie mam juz żadnej nadziei na lepsze...:no:

reklama
Hej, u nas noc fajnie minęła:-) Malwin o północy na butle się obudziła i 150 ml poszło w 7 minut:-):-) i później o 6 180ml wciągnęła. No a dziś o 10 zjadła 70 mleka i 30 soczku, teraz śpi. :rofl2:Jak wstanie to jabłuszko dostanie.
:laugh2: Także nie jest źle, nawet rzekłabym że jest dobrze:-)

Aguś i tak trzymać!:-D:-). A ten mój niejadek, dziś od rana po 80 i 90 w "szalonym" tempie hehe, a o 12-tej mi wypił 130 w 7 minut..to chyba rekord u niego :eek::szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny widzicie, nadeszły lepsze dni, oby tak dalej, a u mnie jeden dzień je a następny nie chce jeśc i jeszcze ta biegunka, jestem załamana.:no::no:

Ewko ale u nas tez tak jest- jeden dzień lepszy drugi gorszy..widzisz mój mały o 12-tej wypił 110, a jest 16.19 i troche pomarudził -myslalam ze to już głod, ale napił się 50 ml i dalej sobie śpi..makabra..znowu bedę czuwac nad nim...:angry:

Wiem Różyczka, że raz jest gorzej a raz lepiej, teraz mnie martwi ta biegunka, ale już jest lepiej, na szczęście leki zaczynają działać. A jak wam śpią, bo u mnie kilka razy na dzień po pół godziny z zegarkiem w ręce:-)

u mnie Malwina to różnie śpi, czasami zasypia na pół godziny, czasami 2 a nawet 3 potrafi przespać.
A no i dziś na kolację 180 ml zjadła. Szok normalnie
Ewka a co u was z tą biegunką? Możliwe że to od ząbków?

reklama
Dziewczyny no mój jak był mniejszy to właśnie nic prawie nie spał, a teraz mu się poprzestawiało odkąd nie chce tyle jeść co kiedyś i właśnie prawie cały czas śpi:tak:. Wczoraj wydoił 140 ml...niezmiernie się cieszę:-D. Ale do picia to on musi mieć nastrój..a co. Tak z rana to lubi porozmawiać i się pośmiać potem znów drzemka i dopiero wtedy mleczko..oj już powoli widzę jaki z niego indywidualista rośnie:laugh2:

Do góry