reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nie chce jeść-pomóżcie

Ewka ja sie tez obawiam jak to będzie u mnie..ja wracam do pracy co prawda dopiero 14 września..maly będzie większy, ale jak go te zabkowanie ciagle bedzie męczyć to zwariuje..:szok:

reklama
Aha, a gdzie ta nasza AGA???????:eek::-):tak::-D Mam nadzieję że wszystko ok u niej..?:rofl2:

jestem jestem:-D:-D:-D:-D:-D ale nie było mnie tydzień i nie miałam dostępu do netu:-( u nas raz lepiej raz gorzej, dziś np nie chce jeść. Ale za to w nocy nadrobi 2x po 180 ml :-):-):-):-) a na kolację je kleik bananowy ale łyżeczką, butelką nie chce:-)

jestem jestem:-D:-D:-D:-D:-D ale nie było mnie tydzień i nie miałam dostępu do netu:-( u nas raz lepiej raz gorzej, dziś np nie chce jeść. Ale za to w nocy nadrobi 2x po 180 ml :-):-):-):-) a na kolację je kleik bananowy ale łyżeczką, butelką nie chce:-)
No Aga już się z Różyczką o ciebie martwiłyśmy. Widzę, że z tym jedzeniem to u wszystkich tak samo raz lepiej raz gorzej, Malwinka przyjęła strategię Filipka woli pojeść sobie w nocy:-D:-D:-D:-D

Różyczka, u mnie to takie dziwne, w dzień wiesz jak je, wczoraj wieczorem zjadł 210 ml zagęszczonego kleikiem ryżowym, a o 24 już był głodny, zjadł 120ml, miałam nadzieje że dośpi do rana:no:

a Malwina nawet jak kleik zje to i tak się budzi o stałej porze na butle.:-D bez sensu normalnie. no Ewka widzę że Twój mały nieźle pociągnął 210 ml :-D:-D:-D:-D kochana wynik nie do pobicia :-):-):-):szok::szok::szok::szok:

W sumie to mało nie jedzą, ale Różyczka jakim kosztem, one sie namęczą i my przy okazji, no ale cóż, dzieciaczki najwazmiejsze.:tak::tak::tak::tak:
Aguś on tyle je wieczorem, a i tak się budzi o stałych porach, czasem mniej, ale wieczorem zje, na kilka rat ale zje, chociaż wieczorem:-D:-D

reklama
Hej dziewczyny ! U nas z jedzonkiem juz było ostatnio bardzo dobrze, mały się zmobilizował i mi wypijał po 130 ml prawie caly czas:-), ale od wczoraj wieczora ma manewry:wściekła/y:, dziąsełka go bolą, trze w buzi jak wściekły:no: i dzisiaj od rana mialam takie jazdy, żeby go nakarmic ,że szok....od rana nic nie chcial pić! Udało mi się mu troche podac , ale podjadl sobie dopiero o 13 tej i to niewiele bo 90 ml..wkurzylam się i poszlam z nim na spacer, potem wypil juz calą butle na szczęscie..:sorry2:. Ale on jest jak bomba wodorowa, czekam na wybuch....nie lubię jak tak płacze..strasznie mi go szkoda:-(

Do góry