Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też nie ze wszystkimi ziołami, np. nie z liśćmi malin (to jakoś pod koniec ciąży się poleca, z tego co pamiętam).Olga to samo chciałam napisać, można za to herbatki ziołowe ;-)
też nie ze wszystkimi ziołami, np. nie z liśćmi malin (to jakoś pod koniec ciąży się poleca, z tego co pamiętam).
ja się ograniczyłam do rooibosa, wody i soku żurawinowego. za herbatą ogólnie nie przepadam, poza zieloną z czarną porzeczką i echinaceą.
Olga w lidlu jest ser kozi z pasteryzowanego mleka koziego za 50zl/kg
Ewunia tutaj wrzucamy same przepisy a o jedzonku gadamy sobie w temacie (Nie)zdrowe jedzonko https://www.babyboom.pl/forum/lipcowe-mamy-2015-a-f595/nie-zdrowe-jedzonko-73145/Witajcie co dzis na obiad kochane robicie ?? Moj M za zyczyl sobie mielonego z grzybami salatka z czerwonej kapusty i ziemniaki z maselkiem i cebulka ...mmmm...
Ewczis moj maz ma podobny gust jedzeniowyWitajcie co dzis na obiad kochane robicie ?? Moj M za zyczyl sobie mielonego z grzybami salatka z czerwonej kapusty i ziemniaki z maselkiem i cebulka ...mmmm...