reklama

Nieobecność

A ja ostatnio nie mam czasu na nic !!!!!!!!!!!!!!! Kompletnie na nic !!!!!!!!!!
Czasami tylko wejdę i was poczytam ale nie mam już czasu na pisanie.
Jak jestem w domu to Ciągle jest coś do roboty, jak jest mąż to wolę spędzić z nim czas bo ciągle nas jest mało. I tak wkoło ..... Boszeeeeeeee jak tak długo da się żyć????????

reklama
ewe kurcze, kiepsko jak brakuje czasu na cokolwiek :-( Ale niestety teraz takie to życie jest - szybkie i zapracowane :wściekła/y: Warto sobie co jakiś czas odpocząć jak ma się możliwość...

Angie coś dawno nie było. ciekawe co u nich:confused:
Agusia też jakoś tak mało pisze...

Dziewczyny! Halo! Piszta coś, bom ciekawa co u was!!!?
???? :-)
:-):-):-D:-D:-D

Kasiunka ty jesteś z Koszalina my z mężem jeździmy do Chłopów na wakacje tzn. ostatni raz byliśmy 2 lata temu ( bo w zeszłym kacperek się urodził:-) ). Bardzo lubię tam jeździć fajna mała miejscowość tak przytulna. Mój mąż jeździł tam jeszcze z rodzicami jak był mały a razem to byliśmy tam już chyba ze 4 razy.

Bardzo bym chciała, ale niestety w tym roku jedziemy na Mazury do mojej kuzynki, stwierdziliśmy że Kacper jest jeszcze za mały na takie wakacje gdzie nie mam dostępu do kuchni lub mam, ale ograniczony a na restauracje czy stołówki to jest jeszcze za mały. Dlatego jedziemy do mojej kuzynki, która ma też małe dziecko i będziemy razem pichcić.
A nad morze do Sztutowa ( bo najbliżej ) wyskoczymy z dziećmi żeby im pokazać morze na wycieczkę jednodniową.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry