reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

Wyjeżdżam jutro w Bieszczady do Baligrodu. Kasiunka, niestety tym razem okolice Koszalina odpadły (przypomniało mi się, że tu też mam rodzinę). Modlę się, żeby Kubeł jakoś przeżył to ponad 700 km, bo jeśli nie, psychiatryk mnie czeka.
Może się odezwę w trakcie wypadu, a może dopiero po. Będę tęsknić (a dlaczego Wy nie???). Pa

reklama
a ja tu glowkuje co sie stalo,ze tak cisza u nas,a to przeciez wakacjie i wiele z was odpoczywa,a dopiero we wrzesniu:happy2: a juz bym gdzies pojechal na dluzej

super ze mieliwscie dostep do netu i wkacjie udane
kropecka szkoda,ze pogoda nie dopisala
ciekawe ja tam aznyk???

biedronka to bedziemy uscyhca razem:rofl2:;-)

ja tez usycham zwlaszcza ze w tym roku wakacji niet :-( i jak sobie czytam o waszych wyjazdach :zawstydzona/y: ...

a wlasnie sie zaczal festiwal w Jarocinie :wściekła/y:, juz sobie przyzeklismy z M ze za rok Krysia na wakacje do dziadkow a my oblatujemy Jarocin i Woodstock i co sie nawinie :cool2:

My też Toola wakacji w tym roku niet :-(
W wszystkim na wakacjach życzę pogody, towarzystwa i pysznego żarełka no i popić po jedzonku nie zapomnijcie;-)

Dziewczyny, a co sie stalo z ewe26, lilith i - pytanie dio tych, ktore pamietaja- kate75??a agatatje?
ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie??????????

wesolutka ewe26 nie ma czasu na bb. Prowadzi swój kiosk i ma teraz kupę załatwiania w związku z kupnem mieszkania itp sprawami. Lilith ma popsuty komputer, więc nie ma jak się z nami kontaktować. Kate już dawno nie ma. Też nie ma za bardzo czasu od kiedy wróciła do pracy. A co z agatatje to nie wiem :eek:

No Ola ma rację.
Kate nie ma chyba od listopada 2006- wrócila do pracy.:-( Też jestem ciekawa co tam u Vikula i Nadii.
Ewe nie ma praktycznie odkąd ma swój kiosk:-(
Agata przeniosła się z Belgii do Szwecji i czasem się pojawia na BB- szkoda, że tak rzadko:-(

reklama
No Ola ma rację.
Kate nie ma chyba od listopada 2006- wrócila do pracy.:-( Też jestem ciekawa co tam u Vikula i Nadii.
Ewe nie ma praktycznie odkąd ma swój kiosk:-(
Agata przeniosła się z Belgii do Szwecji i czasem się pojawia na BB- szkoda, że tak rzadko:-(
Zdaje sie, ze abryzka ma kontakt z kate, a Agatatje pojawia sie czasem na watku zamknietym.
Ewe od czasu do czasu tez zaglada, ale bardzo rzadko. Szkoda...

A pamietacie Anite od Tomusia? Tez zniknela :(

Do góry