• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecność

a jednak nie poszlyscie wszystkie rodzic ;)
bo siadam dzisiaj do kompa, godzina 8:30 a tu zadnego nowego posta u majowek, normalnie SZOK wiec stwierdzilam, ze skoro polowa maja juz za pasem to moze zadzialaly te sposoby na przyspieszenie porodu ;)

tez czekalam na jakies info of Lilith i Heksy i Heluni, ale jezeli nic nie pisza to pewnie maja juz dzidziusie :D

reklama
Sorki, ze znowu mnie nie było - tak ze 2 dni - ale Mirek coś mi marudził - niestety miał kolki - ale już chyba jest lepiej - dzisiaj w nocy nie płakał - tylko jadł i spał :D
jak znajdę chwilkę czasu to wkleję zdjęecia - mam już ich sporo - ale nigdy nie mam kiedy wkleić - bo albo Miruś płacze, albo mam tabuny gości - albo wizyty położnej i pediatry.

Melduję się z powrotem po weekendzie - zwarta i gotowa na poród!!! Byle tylko Pola też miała na niego ochotę ;)

Widzę, że dziewczyny zastosowałyście się do moich słów ;)- mam nadzieję, że czekacie na mnie z rodzeniem. ;D

Gunia posłuchała i już jest po. Tylko Abryz i Angie coś się ociągają ;D

Kasiunka, chciałabym już być po, ale kumpel, który odbierał żonę z synkiem ze szpitala, zakazał mi dzisiaj rodzić. Porodówka przepełniona ;D ;D ;D

To wrocilam, ciagle w stanie 2 w 1...

Juz na samym wejsciu, widzac moj brzuch zaslaniajacy niemal lono, ginek stwierdzil, ze rozdwojenie to kwestia dni, ale dni mijaja, a tu nic! Moze Maly, powstrzymany przed wysciem w kwietniu stwierdzil, ze "teraz to juz nie chce". Nie pomaga nawet nawolywanie Tomka "Chodz do Taty na opka, Synek!" :laugh:

No, i jutro wracam do pracy, Ale na dwa dni. Jednak kwestia terminowego ukonczenia stazu nauczycielskiego nie jest tak klarowna, jakby sobie tego zyczyc. Jesli bede sie czuc wystarczajaco dobrze, by faktycznie pon i wt spedzic w pracy, to tylko na moja korzysc. Ale nic na sile. Zwlaszcza, ze w tym calym oczekiwaniu wszystko inne schodzi na plan dalszy. Czekam sercem calym na moje Dziecko i tylko tym zyje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry