Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
BIEDRONKA NO MI POMOGL,WZIELAM 1/4SZK OLEJU,Z SOKIEM POMARANCZOWYM 3/4SZK I PO GODZINIE MNIE PRZECZYSCILO I TO POZADNIE(SORKI ZA WYLEWNOSC) A PO 4H DOSTALM PIERWSZYCH SKORCZY,KTOR POTEM BYLO CZESTO I OSTRE
mnie biegunka trzymala przez 6-7 godzin. skurcze tez mialam ale ustapily :/ pewnie za wczesnie to wzielam bo ty juz bylas po terminie. ale nigdy wiecej tego nie sprobuje.
ja Kropecka po twoich przeżyciach tez postanowiłam że nie będe tego brała - no chyba ze bym z 10 dni przenosiła to moze wtedy się zastanowie - bo i tak czy siak będa mi wtedy poród wywoływac więc wtedy to już pal sześć - niech sie dzieje co ma dziac
no jak mnie w szpitalu polozyli to wzielam w desperacji bo przy strajku oni w ogole nic nie robili . wzielam w sobote rano i naprawde to byl koszmar. a wzielam tylko 2 lyzki.
nie bierz, naprawde lepiej poczekac w spokoju te kilka dnil. ja po tym wszystkim tylko mialam wyrzuty sumienia ze zrobie krzywde Wiktorowi, no i oczywiscie okropnie mnie wszystko bolalo, czulam sie wykonczona. nawet dobrze ze wtedy nie urodzilam bo chyba bym rady nie dala.