Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pewnie masz racje kate-jesteś bardziej obyta w tych sprawach . Ja tylko pisze co gdziesz wyczytam-taka ze mnie plotkara >.
Więc kropecka przygotuj się na jutro.
Ja raczej nie chce urodzić w ten weekend (pielgrzymka papieża i mogą być problemy z dojazdem), ale od poniedziałku-czemu nie :laugh:.
ja juz od dwoch tygodni chce urodzic. niestety, nic z tego. wiec to co ja chce zupelnie sie nie liczy. urodzi sie wtedy kiedy przyjdzie na to czas albo jak mi lekarze wywolaja, czego nie chce :/ dobrze ze mam mojego Macka, naprawde w ostatnich dniach mnie bardzo wspiera, rozsmiesza i pozwala chociaz na troche o tym wszystkim zapomniec.
Ja przy okazji zgłaszam swoją nieobecność, żebyście nie myślały że was zostawiłam i poszłam rodzić ;D.
Nie będzie mnie od dzisiejszego popołudnia do poniedziałku-do niedzieli wizyta u rodziców, w poniedziałek rano ktg...
a gdybym urodziła to wyśle smsa Kropecce .
wiesz, ja ci powiem ze jazda moim starym gruchotem Ładą naprawde wywoluje skurcze tylko ze one po jakims czasie przechodza i niestety w nic wiecej sie nie rozkrecaja :/