reklama

Nieobecność

reklama
kropecka mi napisala że już jej nie wypuszczą tylko moze po weekendzie zaczną wywoływac jeśli nie urodzi. Była u Kate i Wiktorek jest śliczny. Bardzo jej zazdrości tak jak i ja (zresztą Wam wszytskim zazdroszczę) ........
Narazie u niej nic sie nie dzieje, tak jak zresztą i u mnie..... Ale dzięki za wsparcie dziewczyny, to i tak już mega dół, którego mój mąż nie potrafi pojąc co wkurza mnie ejsczez bardziej....
Wie któraś z agatką i reni?.....

Agatka sie melduje, obejrzala dzisiaj Jamesa Bonda (From Russia with Love) oraz Przerazacze ;D
bylam z mezem na zakupy i kupilam sobie sliczna zielona bluze z kapturem, ktora wloze na wyjscie ze szpitala.
Mielismy miec odwiedziny, ale nas znajomi olali.
teraz czekam az w nocy mi sie zacznie porod ;)
dzisiaj mialam tylko chwile depresji.....kiedy sie okazalo, ze odwiedziny odwolane, a tak sie cieszylam ze przyjaciolke, ktorej od poczatku ciazy nie widzialam zobacze.

Kropecke własnie wiozą na porodówkę.................. Dziewczyny trzymajmy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to chyba mi przypadnie to zaszczytne ostatnie miejsce..........

_reni_ pisze:
Ja przy okazji zgłaszam swoją nieobecność, żebyście nie myślały że was zostawiłam i poszłam rodzić ;D.
Nie będzie mnie od dzisiejszego popołudnia do poniedziałku-do niedzieli wizyta u rodziców, w poniedziałek rano ktg...
a gdybym urodziła to wyśle smsa Kropecce ;).

No jeszcze nadzieja w Reni hehe ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry