Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wygląda Głuszek na to że zostałyśmy we dwie... : Ale Ty pewnie będziesz pierwsza, bo u mnie na razie się na to nie zapowiada, przekonam się jutro na ktg.
Głuszku, Reni ja jeszcze jestem, nie bylo mnie ostatnio na necie ale sie melduje!!!!!
Wczoraj bylam w szpitalu na ktg, chcieli mnie zostawic, bo mi cisnienie skoczylo do 160, ale to bylo z emocji - wczoraj urodzila coreczke siostra mojego meza - poszlam obejrzec malutka, zobaczylam nowoczesniutkie łóżka porodowe i od razu emocje!!!
I tak sie sprawy maja, ze w srode mam sie stawic na 13 na dyzur do mojego lekarza, da mi kroplowke i heja, takze dziewczyny do srody prosze sie rozdwajac
Fajnie że jesteś Olga27, Ty przynajmniej wiesz na czym stoisz, w środę będziesz miała swojego dzidziusia. Mam nadzieję że my też nie będziemy musiały czekać dłużej bo to ostatnia szansa załapania się do majówek :laugh:.
Ja mam cichą nadzieję że do końca tygodnia może też coś u mnie ruszy i obejdzie się bez wywoływania.
ja ide jutro na ktg, ale mam nadzieję ze dziś w nocy urodzę (co prawda codziennie mam taką nadzieję i DUPA) na moje dziecko nic nie skutkuje - ani stoicki spokój anie nerwy ani wyczekiwanie ani wszelkie znane metody - ostanio powiedziałam męzopwi żeby mi siadł na brzuchu to moze Marysia wyskoczy -to się na mnie obraził że jestem wyrodna matka ;D ;D ;D :-[ :-[ :-[
Olga odzywaj się częściej bedzie nam raźnije w tójeczkę - i faktycznie jeszcze tylko dwa dni maja i będziemy czerwcówkami......
Ja sie tylko boje, ze przez luteine, ktora aplikowali mi przez cala ciaze gorzej bedzie rodzic a tak to podchodze spokojnie
Dziewczyny, a co Wam wasi lekarze mowia?
Ja zrobilam wywiad, i moj daje kroplowke, czopki, zastrzyk i trzyma za reke, bedzie mnie to kosztowalo 300 + 100 polozna, ktora bedzie na dyzurze