reklama

Nieobecność

reklama
Głuszku az mi się ryczec chce :( :( jak to przeczytałam.Odpocznij prosze i duzo się wyspij naprawde.Daj Marysi czas ona zaraz z Tobą bedzie zobaczysz.Spokojnie jeszcze chwila.Nic na siłę.

WSZYSTKIE CZEKAMY NA MARYSIE KRÓLEWNE BB :) :)

Głuszku kochana musi Ci byc ciężko ale już niedługo jeszcze tylko naprawde chwila przed Tobą i całe długie szczęśliwe lata z Marysią...
Obyś już tak długo się psychicznie nie męczyła i szybciutko Marysie w ramionach tuliła....
Trzymaj sie Głuszku :)

Dziękuję wam za slowa wsparcia - dziś rano wstałam i przez godzinę sobie popłakałam, teraz już mi lepiej, byłam na zkaupach - trochę sie odrężyłam. Nie miałm zbyt wielkiego pola manewru ale kupiłam sobie tzry pary majtek, koszulkę nocną do karmienia i dostałam od mamy krem na rozstępy na Dzień Dziecka. Mam nadzieję, ze wezme sie w garść bo czuję się tak jakbym to nie była ja normalnie, jakby m się w mózgu zalągł jakiś potworek - płaczek, którego nie umiem powstrzymać..... Dlatego będe teraz dużo wychodzić żeby nie siedzieć w domui zając się czymś przez te dnie. jeszcze raz wam dziękuję za ciepłe słowa. Kochane jesteście.

Gluszku trzymaj sie cieplutko i badz dobrej mysli... wiem co przezywasz, bo ja sama to przezylam... dobrze,ze jestes w domku, a nie musisz lezec na patologii tak jak ja, bo to bylo najgorsze 1,5tygodnia w moim zyciu...

gluszek, trzymaj sie! Dobrze mowisz, ze musisz wychodzic i sie czyms zajac. Ja jak wyczekiwalam Ali to przestalam wchodzic na bb, bo mi tak strasznie cezko bylo patrzec jak rodza dziewczyny majace termin przede mna, ja mialam rodzic 2 tyg wczesniej wg lekarza a tu nic sie nie dzialo :(
trini polecila mi ukladanie puzzli i bardzo pomoglo :) Moze tez to zrob... Odciaga skutecznie myslenie o porodzie! (ja moich 1000 elementow nie zdazylam ulozyc bo urodzilam ;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry