reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

Anita miala jakies problemy z synkiem, dlugo w szpitalu lezeli. A potem juz sie nie odezwala.

Kate zniknela, szkoda, bo to jedyna Lodzianka na majowkach :(

No właśnie, Lilith bardzo dawno nie bylo, juz dlugo ma popsuty ten komputer :/

I Tamarunia znowu zniknela. Szkoda ze dziewczyny sie wykruszyly, ale super ze troche z nas jednak pozostalo i mozna sobie pogadac, i co wazniejsze pojawily sie tez nowe kolezanki (np Toola)

Toola, ja w tym roku jade na Woodstock :) Podobno moze to byc ostatni Woodstock, wiec nie moge tego przepuscic. Juz rok temu cierpialam siedzac w domu i ogladajac transmisje w necie :)

reklama
kropecka tez czytalam ze Owsiak straszy ze mu sie juz nie chce robic :-( szkoda
mialam takie marzenie zeby z Krysia jezdzic :happy2:, moze Jarocin sie rozkreci, ale to nie to samo :no:
najgorsze jednak jest to ze za 3 tgodnie niedaleko naszej miejscowosci bedzie festiwal lowlands i maja byc moje 2 ukochane zespoly TOOL i NIN i mnie tam nie bedzie, zycie jest niesprawiedliwe :-( jak juz bede miala i czas i kase na te wszystkie koncerty to moje zespoly juz sie rozpadna

mnie też przez jakiś czas nie byłko - strasznie was przepraszam
Ostatnio miałam zawałke w pracy - ale terez mam kilka dni wolnego - będę mieć czas, zęby nadrobić zaległości w czytaniu i pisaniu i już będe na bieżacą.
Przez tydzień nas nie było wogóle - byliśmy na wczasach - ale pogda była do d.... i jestem zadowolona, ze wróciłąm.

Toola jeszcze nie raz pojedziesz na taki koncert;-)

Gosiek super wypoczelas nowe sily masz,pisz co u was???

TESKNIMY ZA WAMI DZIEWCZYNY

Hej :))))))))) Wracam do was jak ten syn marnotrawny :))))))))))
Chyba już będę miała czas dla was moje kochane cioteczki, strasznie się za wami stęskniłam :))))) A tak wogóle to jestem posiadaczką ślicznego mieszkanka M4 :)))))) Małe i ciasne ale wlasne !!!! Teraz dwoję się i troję żeby jakoś zaplanować kolory ścian itp :)))))))) . Oj dużo by tu opowiadać :)))))) . Zaraz skończę gotować obiadek na jutro i będę miała trochę więcej czasu :)))))))))
A tak wogóle to od piątku jestem cizia blond :))))))))))) i kurna mam grzywkę :shocked2: . Makabra !!!!!!!!!!!!!!! Mózg mi się kurczy albo co :)))))))) ???????????

A może pomożecie mi dobrać kolor ścian ???????? bo kuźwa ja już ślepa jestem. Wogól pełna podjarka i nie wiem co wam napisać :))))))))))

trini - nad morzem w Wiciach. Było do d... - pogoda i łóżka - jakieś pokopane - po każdej nocy bolały nas tak plecy, jak by ktoś pałą walił. A tak to było OK.

ewe - no no no - wielkie gratulacje. JAk się uferbisz to wklej zdjęcia.

Wiecie co ja tez ta wami teskniłam. Najbardziej byłam wsciekął na wyjeździe - facet mówil że jest internet a na miejscu okazalo się, ze go nie ma i nie miłam jak się z wami skontaktowac.

Ech to ja możę wkleję moje aranżacje, może ktoś mi coś poradzi bo ja już nie mogę. A więc: chcemy mieć jedną ścianę w jakimś mocnym kolorza a resztę ecri . Początkowo planowaliśmy zrobić ścianę bordo i przy niej postawić moduły (mamy bordową kanapę) potem stwierdziliśmy że to wszystko zleje się z meblami czyli kiszka. Druga wersja to że na tej bordowej ścianie postawimy wlaśnie kanapę a cała reszta będzie na ecri . Wkońcu obstwiliśmy brzoskwiniiowy (przy meblach modułowych) a końcowa wersja to żółtości. :)))))))))))

Shot at 2007-07-30

Shot at 2007-07-30

Shot at 2007-07-30

reklama
hej ewcia ogromnie gartuluje ciesze sie,ze bedziesz czesciej bo brak satej ekipy laseczek
jak dla mnie najbardziej podoba mi sie opcja z brzoskwinia
a berz tez by fajnie wygladal;-)

gosiek my tez tesknilysmy:tak:

Do góry