reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Jejku chyba ten wczorajszy długi spacerek u Patrycji przyniósł skutek :-D Trzymam kciuki, zeby jeszcze dzisiaj maluszek wyszedł z brzuszka :-)

Oj biedna Ewela, nameczy sie jak nie wiem... Ale na szczescie juz koncówka, jutro bedzie dzidzia na swiecie, zobaczycie :-)

Sms od PATRYCJI godz.14,25

"Dostalam oksy bo skurcze prawie ustaly.Rozwarcie na 5 ,mam niby szczescie ze jeszcze nie mam silnych skurczy "

Biedna tez sie nameczy bo jakos pomalu u niej to idzie :baffled:

Miejmy nadzieje ze teraz juz pojdzie szybciej :-)
Ale chyba w sumie na razie sie az tak nie meczy, wiec nie jest zle :-) Za to bedzie miała juz dzisiaj malenstwo przy sobie, a my kiedy ?? :-(

No moze teraz szybciej ruszy...dobrze ze jej tak nie boli:tak:fajnie ze juz niedlugo bedzie miec Kamilka kolo siebie.a tak sie stresowala ze w nast weekend :tak:a tu niespodzianka:-p:tak:
Ewela trzymam kciuki!mam nadzieje ze i u niej sie rozkreci cos:tak:

reklama
Do góry